10 C
Judeţul Teleorman
joi, aprilie 15, 2021

FOTBAL FEMININ / VICTORIE ZDROBITOARE A UNIVERSITĂŢII ALEXANDRIA ÎN FAŢA CSS TÂRGOVIŞTE

Articole noi

Un bărbat din Băbăița, acuzat că a furat seiful cu 30.000 de lei, dintr-o casă de pariuri, reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani...

Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman, informaţii privind Recensământul General Agricol

Scopul Recensamantului este acela de a oferi informaţii esenţiale şi de calitate pentru politicile guvernamentale în domeniul agriculturii, inclusive...

Rata de incidenţă a infecţiilor COVID-19 la 1000 de locuitori în fiecare localitate din Teleorman

Rata incidenţei cumulată a cazurilor de COVID 19, pe ultimele 14 zile de la nivelul localităţilor din judeţul Teleorman...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Echipa de fotbal feminin Universitatea Alexandria a obţinut duminică o nouă victorie spectaculoasă, acasă, în faţa CSS Târgovişte. Scorul categoric, 7-0 (4-0), ne scuteşte de prea multe comentarii. Practic, gazdele au dominat cu autoritate, oaspetele având un singur şut la poartă, la o lovitură liberă obţinută la finalul primei reprize şi apărată excelent de Andreea Pencea, aflată la al doilea meci în Liga I.

Fără exagerare, la Universitatea totul a funcţionat perfect, începând cu apărarea bine organizată, continuând cu o linie de mijloc neobosită şi terminând cu un atac penetrant, greu de oprit. În aceste condiţii, golurile au venit din combinaţii cu accente tehnice, frumuseţea lor fiind răsplătită generos de puţinii spectatori din tribuna stadionului municipal. Au înscris Ana Maria Vasile 3, Claudia Pană, Flori Chiar, Cristina Tudorache şi Andra Olaru.

Universitatea a început în formula Andreea Pencea – Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Claudia Pană, Cristina Tudorache, Otilia Durlă, Georgiana Gologan, Flori Chiar, Andra Olaru, Ana Maria Vasile, Genoveva Roşie. Pe parcurs au mai intrat Patricia Jderu şi Ştefania Ivan.

Aşadar, în primele două etape din Liga I de fotbal feminin, ediţia 2018-2019, formaţia din reşedinţa judeţului Teleorman a acumulat maximum de puncte (şase) şi un golaveraj impresionant: 11-0. Viitoarea dispută pentru Universitatea este programată pe 7 octombrie la Becicherecu  Mic (Timiş).

 

ŞTEFAN STAN

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Un bărbat din Băbăița, acuzat că a furat seiful cu 30.000 de lei, dintr-o casă de pariuri, reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani...

Articole similare