27 C
Judeţul Teleorman
miercuri, mai 25, 2022

Fostul șef al ISU Teleorman, Sandu Liviu Sorinel, candidat pe listele ALDE, la primăria Crângeni

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

ALDE Teleorman vine din nou cu surprize pentru alegerile locale din luna septembrie, în ceea ce privește numele candidaților.

Într-o conferință de presă, susținută de către președintele Sami Calotă, la sediul formațiunii politice, la care au mai participat Marius Rivera Badea, Lucian Militaru și Virgiliu Cocoșilă, candidați pentru primăriile Alexandria, Videle și Roșiori, au fost prezentate noile achiziții, oameni ce vor intra în bătălia electorală pentru alegerile locale.

De departe, surpriza o reprezintă Sandu Liviu Sorinel, fost șef al ISU Teleorman, care s-a decis să intre în politică și să cucerească primăria din Crângeni, deoarece, spune acesta, vrea să ridice nivelul de trai și să câștige respectul față de cetățean .

O altă surpriză pe listele ALDE este și candidatura lui Marian Cucurezeanu, fost primar al comunei Cervenia, membru cu state vechi în PDL.

La Nenciulești, a precizat Sami Calotă, candidat va fi Leonte Ionel, la Olteni, Dan Burcică, iar pentru primăriile din Trivale Moșteni și Băbăița vor intra în lupta electorală Gigi Paraschiv, respectiv Gigi Grosu.

Liderul ALDE Teleorman a făcut referire și la ceea ce se întâmplă pe scena politică, în momentul de față, afirmând că “este o boală a partidelor politice aflate la putere de a-și spori numărul de aleși locali, prin acțiuni imorale”, cu referire la “transferul” unor primari de la o formațiune politică la alta, și că ar fi bine să se păstreze o anumită decență.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare