24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

Florin Titirişcă: „Stau de vorbă cu oamenii. Le explic cu argumente logice de ce este imperios necesară schimbarea!”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Florin Titirişcă, candidatul PNL pentru funcţia de primar al Alexandriei, s-a întâlnit duminică, 8 mai, pe centrul oraşului, cu o parte a electoratului.
Însoţit de echipa de consilieri, acesta a purtat dialoguri cu cetăţenii, dorind să le afle nemulţumirile, problemele cu care se confruntă şi să găsească împreună soluţii de rezolvare.
După cum se ştie, lipsa totală a investiţiilor în reşedinţa de judeţ şi, automat, creşetrea şomajului au fost subiectele principale. Oamenii vor locuri de muncă, siguranţa zilei de mâine. Liberalul le-a expus în amănunţime proiectul Parcului Industrial, plus alte proiecte care sunt urgent necesare pentru dezvoltarea pe termen scurt şi mediu a economiei municipiului reşedinţă de judeţ.
Alexăndrenii sunt nemulţumiţi de felul cum sunt cheltuiţi banii publici şi de faptul că o mână de oameni a pus stăpânire pe spaţiile şi pe terenurile din oraş, dezvoltându-şi business-urile, în timp ce tinerii nu au acces să-şi demareze o afacere cât de mică.
„Stau de vorbă cu oamenii. Le explic cu argumente logice de ce este imperios necesară schimbarea. Alexandria nu trebuie să moară din punct de vedere economic şi social. E nevoie de o echipă nouă, de profesionişti, dornici să schimbe din temelii administraţia locală. E nevoie de investiţii, de locuri de muncă. Asta îl arde pe cetăţean cel mai mult. Tinerii sunt disperaţi. După cum aţi văzut, se investeşte haotic în proiecte ce nu-şi au rostul cel puţin în următoarea perioadă de timp. Dă-i omului o pâine, apoi îi poţi construi câte locuri de distracţie şi agrement vrei! Întâi să aibă ce pune pe masă, să aibă un ban în buzunar pentru copil, pentru familie. Ţinta noastră principală, pe lângă o administraţie funcţională, este crearea locurilor de muncă. Urgent! Altfel, se duce de râpă totul. Vom fi şi mai săraci” ne-a declarat Florin Titirişcă, indignat de haosul administrativ şi economic existent în Alexandria.

florin titirisca

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare