15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Fermieri din Conţeşti, condamnaţi la 2 ani de închisoare pentru corupţie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Anghel Doicin Georghe Ionel şi Zalană Anca Lavinia, doi fermieri din comuna Conţeşti, au fost condamnaţi la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru corupţie. Totodată, magistraţii au menţinut măsura sechestrului asigurător asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în proprietatea inculpaţilor, dispusă prin ordonanţele nr. 588/P/2015 di data de 14.12.2015 de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Biroul Teritorial Teleorman până la concurenţa sumei de 177.7820 lei pentru fiecare. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare. În proces, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Bucureşti s-a constituit parte civilă.

”În baza dispoziţiilor art. 91 Cod penal dispune suspendarea executării pedepselor sub supraveghere aplicate inculpaţilor şi în baza art. 92 Cod penal fixează termen de supraveghere pe o durată de 3 ani pentru fiecare inculpat. În baza dispoziţiilor art. 93 Cod penal, fiecare inculpat va respecta următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Teleorman, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 93 al.3 Cod Penal, fiecare inculpat va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 100 zile la primăriile de domiciliu”, se arată în soluţia de condamnare.

Judecătorii au mai hotărât să desfiinţeze declaraţiile numiţilor Zalana Anca Lavinia (declaraţie dată în localitatea Conteşti la data de 11.06.2012), Răboj Florentin-Cătălin, (declaraţie dată la 11.06.2012) şi Anghel Doicin George Irinel (declaraţie dată în localitatea Conţeşti la data de 06.06.2012).

C.R.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare