10 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, aprilie 1, 2023

Fenomenul şoferilor prinşi drogaţi la volan ia amploare, în Teleorman. Patru dosare penale, în trei zile

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La data de 18 noiembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Turnu Măgurele, deşi se afla sub influenţa substanţelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influenţa substanţelor psihoactive, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ” conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent.

La data de 19 noiembrie, a.c., ora 15.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Roşiori de Vede, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, deşi se afla sub influenţa substanţelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influenţa substanţelor psihoactive, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent.

La data de 20 noiembrie, a.c., ora 02.40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Călmăţuiu de Sus, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deşi se afla sub influenţa substanţelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influenţa substanţelor psihoactive, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ” conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent.

La data de 20 noiembrie, a.c., ora 03.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turnu Măgurele au depistat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub infuenţa substanţelor psihoactive, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare