17 C
Judeţul Teleorman
luni, martie 27, 2023

Extindere reţea de apă, canalizare şi staţie de tratare, în Siliştea Gumeşti şi Gratia. Modernizare străzi, în Beuca

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La sfârşitul săptămânii trecute, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a semnat 78 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 888.781.823,32 lei. Potrivit unui comunicat de presă, contractele semnate vizează reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea sistemelor de alimentare cu apă şi a reţelelor de canalizare, precum şi construirea unui pod. Cu aceste proiecte, spun reprezentanţii ministerului, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, se ridică la 704, în valoare totală de 7.368.457.119,96 de lei.
Din cele 78 de contracte de finanţare semnate, trei vizează investiţii, în judeţul Teleorman este vorba despre “Extindere reţea de apă şi canalizare, branşamente şi racorduri la proprietăţi, comuna Siliştea-Gumeşti”, suma alocată fiind de 8.009.215 lei, “Extindere sursă de apă şi staţie de tratare a apei în comuna Gratia”, cu o valoare de 1.069.627 de lei şi “Modernizare străzi în localităţile Beuca şi Plopi, comuna Beuca”, proiectl ridicându-se la 6.444.972 de lei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

“Canalizare şi staţie de epurare”, în Poeni, şi “Modernizare drumuri în Ştorobăneasa”, prin programul ”Anghel Saligny”

La finele săptămânii trecute, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 53 de noi contracte de...

Articole similare