35.8 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 12, 2024

Extindere reţea canalizare şi apă, în Buzescu, modernizare drumuri în Măgura şi Alexandria, prin programul ”Anghel Saligny”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La sfârşitul săptămânii, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 66 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 726.148.460,22 de lei. Potrivit comunicatului de presă, contractele semnate vizează reabilitarea şi modernizarea străzilor şi a drumurilor de interes local, înfiinţarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a reţelelor de canalizare menajeră şi a staţiilor de tratare a apei, amenajarea căilor de acces pietonal şi a trotuarelor, precum şi construirea sau refacerea unor poduri. Cu aceste proiecte, spun reprezentanţii ministerului, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, se ridică la 1.307, în valoare totală de 14.690.976.658,55 de lei. Din cele 66 de cotracte care au primit finanţare, trei vizează investiţii în judeţul Teleorman. Este vorba despre “Extindere reţea de canalizare şi extindere reţea de apă în comuna Buzescu”-38.250.000 de lei, “Modernizare drumuri de interes local în comuna Măgura”, cu o valoare de 12.000.000 de lei şi “Reabilitarea şi modernizarea reţelei stradale din Municipiul Alexandria: strada Negru Vodă, strada Cuza Vodă-tronson 2, strada Libertăţii-tronson 1, strada Libertăţii-tronson 5, strada Bucureşti, strada Dunării, strada Alexandru Colfescu, strada Constantin Brâncoveanu, strada Agricultori, strada Victor Antonescu”-42.181.191 de lei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare