Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Evaziune fiscală de 1 milion de euro la societăţi comerciale din municipiul Alexandria, ce se ocupau cu comerţul de băuturi alcoolice - Informatia de Teleorman
28.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

Evaziune fiscală de 1 milion de euro la societăţi comerciale din municipiul Alexandria, ce se ocupau cu comerţul de băuturi alcoolice

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Teleorman au efectuat 17 percheziţii,  pe raza judeţelor Teleorman, Ilfov, Constanţa şi în municipiul Bucureşti, la locuinţele mai multor persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de peste 4.500.000 de lei prin infracţiuni economice în domeniul comerţului cu băuturi alcoolice.
La data de 6 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman au efectuat 17 percheziţii  domiciliare, pe raza judeţelor Teleorman, Ilfov, Constanţa şi a municipiului Bucureşti, într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de  evaziune fiscală şi spălare de bani.
Patru persoane sunt bănuite că, în perioada 2010 – 2014, în calitate de reprezentanţi legali ai două societăţi comerciale care aveau ca obiect de activitate comerţul cu băuturi alcoolice, din municipiul Alexandria, ar fi constituit un grup infracţional organizat, în scopul săvârşirii de infracţiuni economice.
Pe parcursul derulării activităţii infracţionale, grupul ar fi fost sprijinit de alte persoane, în calitate de asociaţi, administratori sau împuterniciţi ai altor 10 societăţi comerciale din Bucureşti şi Ilfov, cu un comportament de tip „fantomă”.
Prin efectuarea unor operaţiuni financiare fictive, cei în cauză s-ar fi sustras de la plata obligaţiilor fiscale cu 4.520.471 de lei.
În urma percheziţiilor, au fost ridicate 2 laptopuri, 2 hard – disk – uri, 5 stick-uri de memorie, precum şi înscrisuri cu valoare probatorie în cauză.
De asemenea, pentru recuperarea prejudiciului, au fost puse în executare 18 mandate de aducere şi au fost aplicate sechestre asiguratorii asupra a 14 autoturisme şi a 9 imobile (case şi terenuri) deţinute de cei în cauză.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare