-1.5 C
Judeţul Teleorman
miercuri, februarie 8, 2023

Eugen Pîrvulescu: Unii competitori au jucat cu PSD. I-aş aminti pe Coliu, Niţulescu, Sami Calotă şi chiar Iordan

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Preşedintele PNL Teleorman aruncă bomba. Câţiva dintre competitori, ideologic situaţi pe dreapta, au avut înţelegeri cu PSD, susţinându-l pe Adrian Gâdea. Cel mai evident blat electoral s-a întâmplat în localitatea Peretu, acolo unde candidaţii PSD şi PMP au bătut palma, luptând împotriva candidatului PNL. Pîrvulescu spune că aceste jocuri nu vor rămâne nepedepsite, mai ales în cazul PMP, formaţiune politică care, în unele zone, se află la guvernare.

“Suntem deschişi la orice dialog, cu orice partid de dreapta. Am spus de la început că unii competitori, de pe dreapta, au fost cu Adrian Gâdea. I-aş aminti în mod special pe Coliu şi Ionescu de la PMP, care au tras pentru PSD, pe Niţulescu, pe Calotă Sami şi chiar pe domnul Iordan. Aceşti oameni nu au făcut altceva decât să încurce PNL. Era clar că ei nu aveau nicio şansă să intre în CJ. Au vrut să-şi facă interesele lor, în anumite zone. Efectiv au făcut jocul PSD-ului. Oamenii trebuie să cunoască acest aspect, că nişte partide balama au făcut un joc. Eu şi Cristi Barbu am avut nenumărate discuţii cu ei, propunându-le să vină alături de noi. Au spus NU, deoarece aveau o înţelegere cu PSD. În ziua când se pregăteau secţiile de votare, aceste partide au dat secţii de votare către PSD. Aşadar, aranjamentul a fost făcut pentru a ne încurca pe noi. În toată această campanie s-au făcut nenumărate înţelegeri. Vedem cazul de la Peretu, acolo unde candidatul PMP s-a aliat cu cel al PSD. Voi discuta cu Cristi Barbu situaţia PMP-ului la Teleorman. Să nu uităm că ei sunt la guvernare. O spun public, domnul Coliu nu are ce mai căuta la Teleorman. A fost împotriva PNL, iar premierul trebuie să ştie lucrul acesta. Mulţumesc tuturor primarilor care au rămas în funcţie. Precizez faptul că am câştigat 15 primării care erau ale PSD. Ne pregătim pentru alegerile parlamentare şi vom face din nou un scor istoric la Teleorman. Îmi pare rău pentru primarii PNL, care au pierdut. Ei vor rămâne lângă noi, vom rămâne alături de ei”, a afirmat Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Comuna Măldăeni a primit o nouă tranşă pentru decontarea unor lucrări finanţate prin programul ”Anghel Saligny”

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 4.425.038,88 de lei, în vederea decontării facturilor pentru...

Articole similare