6.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 16, 2021

Eugen Pîrvulescu declară răspicat: “Primarul din Orbeasca, Gheorghe Budică, nu are loc în PNL. Eu nu mă așez la masă cu indivizi dubioși”

Articole noi

Un bărbat din Conțești, depistat în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

De la începutul anului, 1.540 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM

În perioada ianuarie-martie 2021, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM...

Aproximativ 10.000 de şomeri, înregistraţi în evidenţele AJOFM Teleorman. Jumătate au doar studii gimnaziale

La sfârşitul lunii martie, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman erau 9.496 şomeri (din care...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Atenție, s-au închis ușile! Acesta pare a fi mesajul transmis de către senatorul Eugen Pîrvulescu, în cazul primarului din Orbeasca, Gheorghe Budică. Cu alte cuvinte, portițele formațiunii politice rămân zăvorâte pentru edilii șefi care, de-a lungul timpului, au avut un comportament discreționar față de oamenii din localitățile unde au fost aleși. Dictatorial, de multe ori, cu accente de furie și dispreț față de interesele comunității din care fac parte.

În ultima perioadă, spune senatorul Pîrvulescu, unii primari PSD din Teleorman par că și-au pierdut mințile și rațiunea. Disperați de situație, convinși că vor pierde privilegiile conferite de funcție, aruncă în spațiul public tot felul de zvonuri care mai de care mai hazardate. Este și exemplul primarului din Orbeasca, Gheorghe Budică, cel care, cu naivitatea unui copil, le explică oamenilor cum este curtat de PNL, că liberalii și-l doresc la fel ca pe pâinea caldă.

“Este inacceptabilă o astfel de atitudine. Dacă omul are probleme de comportament sau de altă natură, mi se pare normal să le expună în lumea lui. Personal, nici prin cap nu mi-a trecut că pot să mă salut cu individul, nici măcar de la distanță, darămite să mă așez cu el la masă. Trebuie să fii foarte disperat, să nu ai caracter și nici conștiință, ca să oprești oamenii pe stradă, să-i tragi efectiv de mânecă, și să le îndrugi astfel de prostii, că tu ești curtat ca o fată mare, iar mironosița se lasă greu. Repet, cât timp eu voi fi președintele PNL Teleorman, nu voi avea un drum comun cu persoanele lipsite de cele mai elementare norme ale bunului simț”, a precizat senatorul Eugen Pîrvulescu.

Liderul liberalilor din Teleorman a mai afirmat că, pentru alegerile locale, PNL are un competitor puternic, în persoana lui Gheorghe Neață, acesta fiind susținut de conducerea județeană a formațiunii politice.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Un bărbat din Conțești, depistat în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

Articole similare