-2.4 C
Judeţul Teleorman
miercuri, februarie 8, 2023

Eugen Pîrvulescu, candidatul PNL la preşedinţia CJ: ”Vom spune gata! A venit clipa mult aşteptată. Pe 27 septembrie, vom scăpa de PSD”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Final de campanie electorală pentru PNL Teleorman. Într-o conferinţă de presă, desfăşurată în faţa sediului formaţiunii politice, cei mai importanţi lideri ai partidului, în frunte cu senatorul Eugen Pîrvulescu, candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean, i-au îndemnat pe cetăţeni să iasă la vot şi să pună ştampila pe candidaţii PNL, indiferent de funcţia pentru care candidează. Doar aşa, spun aceştia, judeţul va ieşi din sărăcie, tinerii vor rămâne acasă, investitorii vor veni în judeţ, cu alte cuvinte în Teleorman se vor crea locuri de muncă şi un trai mai bun pentru fiecare dintre noi.

„A venit clipa mult aşteptată de dumneavostră, să eliberăm judeţul Teleorman. Pe 27 septembrie, vom scăpa de PSD, de guvernarea roşie care a condus judeţul timp de 30 de ani. Am îndurat prea multă umilinţă în aceşti ani. Am fost prea mult etichetaţi ca un judeţ de mâna a doua, ca un judeţ părăsit de oameni. Am îndurat prea mult, iar momentul acesta era aşteptat de fiecare dintre dumneavoastră. Vom spune gata! Ne-am săturat de voi, de toţi cei care aţi condus judeţul în ultimii 30 de ani. Acesta este judeţul nostru, al tuturor. Acesta este pământul nostru, pe care să-l muncim, aceasta este casa noastră, Voi, cetăţenii din Teleorman, sunteţi oameni curaţi, oameni cinstiţi, oameni muncitori, credincioşi şi cu frică de Dumnezeu, oameni iubitori, iar împreună suntem familia teleormăneană, împreună vom demonstra întregii ţări, întregii lumi, adevărata valoare a judeţului şi nu cea care a fost zugrăvită de conducerea PSD timp de 30 de ani.
Dragi teleormăneni, vă chem astăzi alături de noi, primari, consilieri locali, judeţeni, alături de echipa PNL. Împreună, trebuie să cântărim şi să măsurăm, să votăm cu mintea şi cu sufletul, să votăm pentru a schimba, să votăm în pimul rând omul, nu politicianul. Eu am încredere în voi, în cetăţenii judeţului Teleorman, am încredere că vă doriţi această schimbare, am încredere că aţi aşteptat momentul acesta, oameni care chiar vă pot reprezenta.
După alegeri, vom face alianţă cu toate partidele de dreapta care vor intra în consiliile locale şi în Consiliul Judeţean. Nu voi guverna niciodată, nu voi vota niciodată alături de PSD. Forţele de dreapta sunt binevenite să mă susţină pe mine la preşedinţia Consiliului Judeţean, la Consiliul Judeţean şi la primăriile liberale, iar eu îi voi susţine în proiectele de dreapta, pentru că împreună putem să câştigăm aceste alegeri.
Totodată, aş vrea să mulţumesc guvernului Ludovic Orban pentru că în ultima perioadă, dar şi de acum încolo când vom începe reconstrucţia judeţului, va fi alături de Teleorman. Mulţumesc lui Cristi Barbu, colegului meu de la Suhaia, secretarul general adjunct al Executivului, care a avut o încredere deosebită şi va avea în continuare într-o echipă ce se află în spatele meu”, a spus Eugen Pîrvulescu.

La rândul său, Florin Titiriscă, directorul de campanie, a precizat: “Dacă vreţi să avem localităţi la standarde europene, trebuie să mergem la vot. Dacă vrem investiţii şi dezvoltare în comunele din judeţul Teleorman, trebuie să ieşim la vot şi să votăm Eugen Pîrvulescu în funcţia de preşedinte al CJ Teleorman şi candidaţii PNL de pe toate buletinele de vot. Avem cea mai bună echipă de consilieri judeţeni. Suntem singura echipă care poate să învingă PSD, care poate aduce bunăstare în judeţul nostru. Vom câştiga aceste alegeri pentru că ne dorim să dezoltăm acest judeţ.

Aşadar, dragi teleormăneni, mergeţi la vot! Votaţi împotriva sărăciei, în care aţi fost 30 de ani. Votaţi pentru o mai bună administraţie judeţeană! Votaţi PNL pentru voi şi pentru viitorul copiilor voştri”

Deputatul Ică Calota a transmis mesajul către vechii liberali, care din varii motive nu mai sunt membri, rugându-i să dea o şansă acestui judeţ şi să voteze candidaţii liberali.

Vera Mitra, candidatul PNL la primăria Alexandria a declarat că “În această perioadă, am mers în campanie, în fiecare cartier, am discutat cu fiecare persoană. De 20 de ani, PSD şi camarila sa au furat acest oraş. Cu o administraţie liberală se poate ca tinerii să rămâna acasă, să creăm locuri de muncă, să avem apă curată la robinet. Acum, doar PNL poată să bată PSD”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Comuna Măldăeni a primit o nouă tranşă pentru decontarea unor lucrări finanţate prin programul ”Anghel Saligny”

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 4.425.038,88 de lei, în vederea decontării facturilor pentru...

Articole similare