29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Eugen Pîrvulescu, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, din partea PNL: „Sperăm la un procent superior faţă de tot ce s-a înregistrat până acum de când sunt alegeri libere”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Copreşedintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, a avut amabilitatea să ne răspundă la câteva întrebări referitoare la pregătirile de pe „ultima sută de metri” pentru alegerile locale din 5 iunie

 Reporter: Domnule Preşedinte, aţi afirmat în cadrul unei conferinţe de presă că oamenii ar trebui să conştientizeze că  singura cale de redresare a societăţii româneşti, acum, este să voteze în masă candidaţii PNL. Nu vi se pare, totuşi, desuetă afirmaţia domniei voastre?
Eugen Pîrvulescu: Haideţi să lăsăm puţin politica la o parte şi să gândim la rece. Cel mai probabil dumneavoastră aţi interpretat afirmaţia mea ca un slogan de campanie electorală. Ba, i-aţi atribuit, se pare, şi o uşoară conotaţie peiorativă. Însă, atunci când doreşti să califci ceva, ar trebui făcută şi o analiză. Eu nu am afirmat că cei care candidează din partea PNL sunt perfecţi iar ceilalţi candidaţi sunt inferiori. Imediat o să mă justific. Se spune, şi pe drept cuvânt, că membrii de partid care ocupă o funcţie aleasă sau numită sunt „soldaţi credincioşi” ai formaţiunii politice din care provin. Ei „îmbracă” ideile de la Centru şi le pun în aplicare în teritoriu. Mai simplu, execută. În justificarea mea, o să vin cu un exemplu cunoscut nouă, tuturor. De ceva timp, instituţiile statului şi-au întrat în mână. Mă refer aici în mod special la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). După cum aţi văzut, ori de câte ori a fost nevoie de ridicarea imunităţii unui parlamentar, liberalii s-au conformat, indiferent că a fost vorba despre un liberal. PSD-ul şi gaşca lor şi-au apărat aproape întotdeauna corupţii, făcând zid împrejurul lor şi îngrădind astfel demararea actului justiţional. Mai mult, liberalii care sunt anchetaţi şi-au dat demisia din funcţiile deţinute. Social-democraţii, în frunte cu liderul lor, Liviu Dragnea, condamnat penal, sfidează instituţiile şi cetăţenii cu o nonşalanţă greu de imaginat. Trageţi dumneavoastră concluzia şi observaţi dacă am greşit cu ceva când am afirmat ceea ce am afirmat. Vedeţi o altă soluţie de însănătoşire a societăţii româneşti?!

R: Mai este foarte puţin timp până pe 5 iunie, data când au loc alegerile locale. Aţi pus la punct o strategie anume? La ce rezultate vă aşteptaţi?
E.P.: Îmi doresc din tot sufletul ca cei desemnaţi de noi, primari în funcţie şi noii candidaţi, să explice oamenilor cu sinceritate proiectele lor, să-i încredinţeze că vor face tot posibilul să le pună în aplicare, să le definitiveze. Nu vreau utopii, minciună, jigniri, conflicte. Să învăţăm să ne comportăm civilizat. De asemenea, le-am explicat clar să nu îndrăznească să cumpere vreun vot. La ce rezultate ne aşteptăm? Sperăm la un procent superior faţă de tot ce s-a înregistrat până acum de când sunt alegeri libere. Noi facem toate eforturile în acest sens. Teleormanul este un judeţ pedesizat. Cu cea mai mare rată a şomajului din ţară. S-a demonstrat de-a lungul timpului că judeţele conduse de liberali sunt cele mai dezvoltate economic. PSD-ul a adus şi e responsabil de sărăcie. Aş dori ca şi teleormănenii să priceapă acest lucru.

R: Candidaţi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Cu ce proiect „spargeţi” piaţa?!
E.P.: Proiectul meu este transparenţa. Transparenţa cheltuirii banului public. Şi, OBLIGATORIU, investiţiile. Pentru că orice am face noi, oricât ne-am strădui să convingem cetăţenii din punct de vedere politic, dacă nu venim cu ceva concret, dacă nu creăm locuri de muncă, totul e în zadar. Goană după vânt. Aş fi fericit să ocup această funcţie. Să demonstrez că Teleormanul are potenţial pentru o dezvoltare sănătoasă. Să nu se mai râdă tot timpul că suntem ultimii la toate capitolele. Până şi la analfabetism şi abandon şcolar suntem campioni. Trebuie desfiinţată cloaca de la Consiliul Judeţean. Liviu Dragnea şi-a pus negativ amprenta pe acest judeţ. El este în tot şi în toate. Or, aceasta miroase a dictatură. Aşa ceva nu s-a întâmplat nici pe timpul lui Ceauşescu. Aşteptăm ca cetăţenii să conştientizeze acest fapt şi să voteze ca atare.

R: Domnule Eugen Pîrvulescu, vă mulţumim!
E.P.: Şi eu vă mulţumesc!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare