18.6 C
Judeţul Teleorman
duminică, octombrie 2, 2022

Eugen Pîrvulescu a fost ales VICELIDER al Grupului PNL din Senatul României

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Eugen Pîrvulescu, preşedintele liberalilor din judeţul Teleorman, a fost ales VICELIDER al grupului PNL din Senatul României, alături de senatorii Cristina Ioan şi Stângă George Cătălin. Din 1 septembrie 2017, liderul Grupului parlamentar al Partidului Naţional Liberal este senatorul Dumitrescu Iulian.

Implicarea activă în viaţa formaţiunii politice, promovarea valorilor şi principiilor liberale au fost, sunt şi vor rămâne principalele preocupări ale mandatului de senator, după cum declara în urmă cu ceva vreme. Eugen Pîrvulescu a precizat că respectiva funcţie îl onorează şi este conştient că, de acum încolo, responsabilităţile vor fi cu mult mai mari.

Mai trebuie precizat faptul că senatorul Pîrvulescu este membru în Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială şi Comisia pentru egalitatea de şanse. Totodată, liderul liberalilor din Teleorman este vicepreşedinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Bahrein şi membru în Grupurile parlamentare cu Japonia, Islael Austria.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

1 Octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Ziua de 1 octombrie, declarată Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice este o ocazie deosebită pentru a adresa cele mai...

Articole similare