14 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, mai 25, 2024

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale nr. 2 Videle premiați de Consiliul Județean Teleorman  

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 2 Videle se numără printre cei mai buni din județ, lucru confirmat de rezultatele obținute de aceștia, an de an, la olimpiadele și concursurile școlare, etapele județene și naționale. Rezultatele muncii lor, dar și ale profesorilor îndrumători au fost recunoscute și recompensate de către Consiliul Județean Teleorman .Luni, 5 noiembrie 2018, la Școala Gimnazială nr. 2 Videle a avut loc ceremonia de premiere a olimpicilor naționali din anul școlar 2017-2018.

În prezența cadrelor didactice, a părinților, a primarului Nicolae Bădănoiu și reprezentanți ai comunității locale, Dănuț Cristescu, președintele Consiliului Județean Teleorman, a înmânat premii în bani următorilor elevi și cadre didactice: Necșuleasa Alexandra, Stoian Iustin , premiul al II-lea etapa națională a olimpiadei de cultură civică, profesor Iorga Monica;  Baciu Florin, premiu special, olimpiada de geografie, etapa națională, profesor Ionescu Ileana;  Ionescu Petru Vlad, medalie de bronz, etapa națională a olimpiadei de matematică, profesor Sîrbu Verginica; Ionescu Petru Vlad, premiul I  concurs național „Tinere condeie”, prof. Căpățînă Cristina;  Dinte Raluca, Necșuleasa Alexandra, Enache Sara Maria, Mențiune concurs național „Democrație și toleranță”, profesori îndrumători Iorga Monica, Bucă Maria Carmen, Miu Simona.

Conducerea școlii și întregul colectiv de cadre didactice îi felicită  pe acești copii minunați, pe părinții lor, pe profesorii care i-au îndrumat și,de asemenea, mulțumește autorităților locale și județene   pentru aprecierea și susținerea performanței, îndemnând totodată ca exemplul acestor elevi  să fie urmat și de alții, astfel încât și în anii următori  unitatea școlară să obțină rezultate la fel de frumoase.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Seria întâlnirilor președintelui Consiliului Județean Adrian Gâdea cu cetățenii a continuat în comunele Talpa, Gălăteni, Frăsinet, Ciolănești și Buzescu

Alături de Marian Dinu, candidat pentru funcția de primar al comunei Talpa, Adrian Gâdea s-a aflat în mijlocul cetățenilor...

Articole similare