28.1 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

Efectele beneficiilor sub formă de tichete de masă asupra angajaţilor

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

79% dintre angajaţii români îşi doresc ca tichetele de masă să se numere printre beneficiile salariale, acestea fiind printre cele mai dorite, alături de asigurările medicale, primele de sărbători şi tichetele cadou, arata un studiu recent realizat de Up Romania.

Folosirea tichetelor de masa este benefică atât pentru angajaţi, cât şi pentru angajatori. Pentru salariaţi, bonusul primit sub formă de tichete de masă contribuie în mod consistent la creşterea puterii acestora de cumpărare pentru produsele alimentare, iar odată cu aceasta, accesul la  un nivel ridicat de sănătate şi calitate a vieţii. Mulţi dintre angajaţi aleg să folosească tichetele de masă pentru plata unui prânz, la fel de mulţi alegând să ia această masă împreună cu colegii, ceea ce creşte spiritul de echipă. În plus, un angajat căruia i se acordă un bonus sub formă de tichete va aprecia preocuparea angajatorului pentru propria stare de bine. Astfel, acesta se va simţi mai legat emoţional de management, iar pe termen lung, acordarea unor astfel de beneficii va rezulta în motivarea şi fidelizarea salariaţilor. Aceştia pot folosi tichetele de masa într-o vastă reţea de restaurante şi magazine, ceea ce creează o experienţă de cumpărare foarte plăcută.

De cealaltă parte, angajatorul are la îndemână un instrument de management prin care poate obţine încrederea, motivarea şi performanţă salariaţilor. În plus, beneficiază de stimulente fiscale, putând face o economie de până la 40% din bugetul de cheltuieli. Astfel, o companie cu 10 angajaţi care acordă tichete de masă ca bonus, în schimbul bonusului acordat în bani, înregistrează pe lună o economie de 996 de lei, iar pe an economia atinge 1195  lei.

Sistemul tichetelor de masă este simplu de accesat, iar echipa Up România dispune de cele mai adecvate mijloace pentru implementarea facilă şi eficientă a acestuia. Cu o prezenţă de peste 14 ani în România, compania oferă celor peste 20.000 de societăţi client diverse instrumente de motivare şi recompensare materializate în: tichete şi carduri de masă Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanţă Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru grădiniţă şi tichete de creşă Chèque Bébé.

Up România, fosta Chèque Déjeuner, face parte din Grupul Up, o companie internaţională, independenta şi solidă care este prezentă în 17 ţări. Grupul Up are o experienţă de peste 50 de ani în domeniul furnizării de produse şi servicii pentru motivarea şi fidelizarea angajaţilor, recompensarea şi stimularea vânzărilor, precum şi instrumente pentru susţinerea programelor şi proiectelor sociale.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare