17 C
Judeţul Teleorman
luni, martie 27, 2023

Drumul de mare viteză Bucureşti-Alexandria, în linie dreaptă. CNAIR a desemnat câştigătorul pentru elaborarea SF

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La finele săptămânii trecute, în urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR a declarat câstigătorul contractului având ca obiect elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Drumul de Mare Viteză Bucureşti-Alexandria.
Câştigătorul licitaţiei este Asocierea DP CONSULT SA (Lider)-SC EXPLAN SRL (Asociat 1)-SCA TEAHA&FUZESI (Asociat 2), cu preţul de 16.122.360,10 lei fără TVA. Durata contractului este de 17 luni de la data de începere a contractului.
În cadrul contractului se vor presta şi elabora următoarele servicii, respectiv următoarele documente: elaborarea Studiului de Fezabilitate, asistenţă tehnică acordată Beneficiarului pentru susţinerea Aplicaţiei de Finanţare şi asistenţă tehnică acordată Beneficiarului pentru procedura de atribuire a contractelor de proiectare şi execuţie a lucrărilor, după caz. Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

“Canalizare şi staţie de epurare”, în Poeni, şi “Modernizare drumuri în Ştorobăneasa”, prin programul ”Anghel Saligny”

La finele săptămânii trecute, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 53 de noi contracte de...

Articole similare