12.8 C
Judeţul Teleorman
joi, februarie 22, 2024

Drumul de mare viteză Bucureşti-Alexandria, în linie dreaptă. CNAIR a desemnat câştigătorul pentru elaborarea SF

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La finele săptămânii trecute, în urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR a declarat câstigătorul contractului având ca obiect elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Drumul de Mare Viteză Bucureşti-Alexandria.
Câştigătorul licitaţiei este Asocierea DP CONSULT SA (Lider)-SC EXPLAN SRL (Asociat 1)-SCA TEAHA&FUZESI (Asociat 2), cu preţul de 16.122.360,10 lei fără TVA. Durata contractului este de 17 luni de la data de începere a contractului.
În cadrul contractului se vor presta şi elabora următoarele servicii, respectiv următoarele documente: elaborarea Studiului de Fezabilitate, asistenţă tehnică acordată Beneficiarului pentru susţinerea Aplicaţiei de Finanţare şi asistenţă tehnică acordată Beneficiarului pentru procedura de atribuire a contractelor de proiectare şi execuţie a lucrărilor, după caz. Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare