1.4 C
Judeţul Teleorman
duminică, februarie 5, 2023

Dracea, în topul numărului de persoane care s-au autorecenzat. 58.129 de chestionare, completate la nivelul judeţului

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În intervalul 14 martie-05 aprilie 2022, al perioadei de autorecenzare şi autorecenzare asistată pentru Recensământul populaţiei şi al locuinţelor au fost completate un număr de 58.129 chestionare la nivelul judeţului Teleorman.
Dintre acestea, 17.008 chestionare au fost completate în mediul urban şi 41.121 în mediul rural.
Din numărul total de chestionare completate, 48.194 chestionare au fost completate prin autorecenzare asistată de către recenzori, iar 9.935 chestionare au fost completate prin autorecenzare  directă, fără sprijin din partea recenzorilor.
Pentru informaţii detaliate privind desfăşurarea RPL 2021, vă rugăm să consultaţi www.recensamantromania.ro (site unde poate fi accesată PLATFORMA DE AUTORECENZARE).
Pe acest site a fost inclusă şi o secţiune de întrebări frecvente https://www.recensamant romania.ro/intrebari-frecvente/ , grupate pe 11 categorii care explică termenii importanţi folosiţi în chestionarul de recensământ.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat Maria Stoian: Comisia Europeană acordă 1,6 miliarde euro pentru capitalizarea unei noi bănci de investiții și dezvoltare în România

Comisia Europeană a aprobat, în temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, o măsură adoptată de România în valoare...

Articole similare