17.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Dosare penale pentru patru şoferi, pentru săvârşirea infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La data de 07 mai a.c., orele 22:25, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria, au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Alexandria, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul  expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
La data de 07 mai a.c., orele 21:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roşiori de Vede- Biroului Rutier, au depistat un bărbat în vârstă de 41 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Roşiori de Vede, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul  expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
La data de 08 mai a.c., orele 19:35, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roşiori de Vede- Biroului Rutier, au depistat un bărbat în vârstă de 72 ani, din municipiul Roşiori de Vede, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Roşiori de Vede, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul  expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
La data de 09 mai a.c., orele 02:05, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, au depistat un tânăr în vârstă de 24 ani, din comuna Peretu, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Peretu, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul  expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În toate cazurile au fost întocmite dosar penal pentru săvârşirea infractiunii de “conducerea  unui vehicul sub influenţa alcoolului”, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare