27.4 C
Judeţul Teleorman
miercuri, mai 25, 2022

Doi țigani din Roșiori, depistați cu Coronavirus. Medicii și asistentele de la Spitalul “Caritas”, secția Boli Infecțioase, amenințați. Mascații au intervenit în forță

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Țiganii din Roșiorii de Vede au făcut mare tărăboi la poarta Secției Boli Infecțioase din cadrul Spitalului „Caritas”. Potrivit declarației unor salariați, romii au amenințat medicii și asistentele medicale și au vrut să intre pe geam, în salonul unde este internat un bărbat de 41 de ani, întors de câteva zile din Anglia, confirmat cu Coronavirus. Pentru ca lucrurile să nu scape de sub control iar viața cadrelor medicale să nu fie pusă în pericol, s-a cerut intervenția forțelor de ordine, acțiunea fiind coordonată de însuși șeful poliției din Roșiorii de Vede, comisarul șef Alin Ghene.

Conform unor surse, bărbatul va fi transportat în cursul zilei de astăzi la Spitalul “Matei Balș” din București.

Un alt roșiorean, tot de etnie romă, a fugit din carantină, fiind descoperit de oamenii legii pe străzile municipiului. Şi în cazul acestuia, rezultatul la testul pentru Coronavirus a fost POZITIV, fiind internat la Secția de Boli Infecțioase al Spitalului “Caritas”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare