23 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Doi minori din Orbeasca, arestați după ce au amenințat cu un cuțit o bătrână de 89 de ani

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vitănești au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către un bărbat din comuna Orbeasca cu privire la faptul că, în noaptea de 06/07.06.2016, trei persoane au pătruns în locuința vecinei sale, în vârsta de 89 ani, din satul Lăceni, pe care au amenințat-o cu un obiect contondent după care i-au sustras din locuință un lanțisor confecționat din aur.

În baza celor sesizate, la fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul IPJ Teleorman -Serviciul Investigații Criminale care a constatat că cele sesizate se confirmă.

Astfel, în timp ce persoana vătămată dormea în locuința pe  care o deține în satul Lăceni, trei persoane au pătruns în locuința sa și prin amenințarea cu un cuțit i-au sustras din locuință un lănțisor confecționat din aur care se afla pe o masă din cameră. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Tâlhărie calificată”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Polițiștii au continuat cercetările, fiind  identificați autorii faptei în persoana a trei minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, toți din comuna Orbeasca , sat Lăceni.

Doi dintre suspecți au fost reținuți pe o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerați în arestul IPJ Teleorman. În data de 8 iunie, aceștia au fost duși în fața magistratului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

”Admite propunerea de arestare preventivă, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria și dispune arestarea preventivă a inculpaților: Gheorghe Gabriel și Grecu Marian Bogdan, zis „Ciaroro”, fiecare pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 08.06.2016, până la data de 07.07.2016 inclusiv, în ceea ce privește fapta de tâlhărie calificată”, se arată în soluția dată de instanță.

Oamenii legii continuă verificările pentru identificarea celui de-al treilea suspect.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare