23.3 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 1, 2022

Doi bărbaţi, prinşi fără permis. Unul avea dreptul de conducere suspendat, celălalt, un permis emis de autorităţile canadiene

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii teleormăneni au depistat doi bărbaţi care au condus autoturisme pe drumurile publice, deşi nu aveau acest drept.
Astfel, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au depistat un bărbat de 59 de ani, din municipiul Bucureşti, care conducea un autoturism pe VO6F, pe raza localităţii Alexandria, având exercitarea dreptului de a conduce suspendată din data de 05.04.2021.
De asemenea, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roşiori de Vede au depistat un bărbat în vârstă de 70 de ani, tot din municipiul Bucureşti, care conducea un autoturism pe DE 70, deşi nu avea dreptul de a conduce autoturisme pe teritoriul României, având permis de conducere emis de autorităţile canadiene. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale. Poliţiştii atrag atenţia cu privire la necesitatea respectării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare