2.4 C
Judeţul Teleorman
joi, februarie 2, 2023

Doi bărbaţi din Teleorman au fost reţinuţi în baza unor mandate de arestare preventivă

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, împreună cu poliţişti din cadrul S.R.P.T. Craiova, au desfăşurat activităţi pe linie de mandate şi persoane urmărite,  astfel încât, în ziua de 28 ianuarie a.c., a fost identificat în municipiul Caracal, un tânăr în vârstă de 29 ani, din judeţul Teleorman, pe numele căruia Judecătoria Roşiorii de Vede a emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi loviri sau alte violenţe.
Tânărul a fost depus la C.R.A.P. Teleorman în data de 28 ianuarie a.c., de către poliţiştii din cadrul I.P.J.Teleorman-S.I.C-Urmăriri.
Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri, au desfăşurat activităţi pe linie de mandate şi persoane urmărite,  astfel încât, în ziua de 28 ianuarie a.c., a fost identificat la domiciliul său,  un bărbat în vârstă de 32 ani, din judeţul Teleorman, pe numele căruia Judecătoria Videle a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Giurgiu în data de 28 ianuarie a.c. de către poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman-Serviciul de Investigaţii Criminale.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat Maria Stoian: Comisia Europeană acordă 1,6 miliarde euro pentru capitalizarea unei noi bănci de investiții și dezvoltare în România

Comisia Europeană a aprobat, în temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, o măsură adoptată de România în valoare...

Articole similare