5.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 11, 2021

Distribuţie Oltenia informează: echipele operatorului sunt în permanenţă în teren pentru remedierea incidentelor provocate de condiţiile meteo deosebite în judeţul Teleorman

Articole noi

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Județul Teleorman ar putea intra în scenariul ROȘU. Astăzi, s-a atins pragul critic de 3 cazuri la mia de locuitori

Astăzi, în județul Teleorman s-a atins pragul critic de 3 cazuri de infectare cu COVID 19 la mia de...

Declarație de presă- deputat Maria Stoian: Investiții europene pentru comunitățile locale prin PNRR

Planul Național de Redresare și Reziliență propus de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a fost adoptat miercuri, 7 aprilie,...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Începând cu data de 05 februarie, ora 11:30, judeţul Teleorman a intrat sub incidenţa codului galben de intensificări ale vântului şi ninsori viscolite.

Încă de la începutul atenţionării meteo, operatorul de distribuţie a monitorizat starea reţelelor electrice afectate direct de evoluţia nefavorabilă a vremii şi a intervenit prompt în teren.

Pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile, astăzi, 06 februarie, la ora 08:00, la nivelul judeţului Teleorman erau înregistrate 35 deranjamente individuale dar şi următoarele deficienţe în alimentarea cu energie electrică care afectau parţial localităţile menţionate mai jos:

  • Judeţul Teleorman-localităţile Cătun Valea Albă, Vânători, Viişoara, Măgura, Guruieni, Băbăiţa, Buzescu, Mavrodin, Nenciuleşti, Plosca, Olteni, Laceni, Orbească de Sus, Oprbeasca de Jos, Mârzăneşti, Cernetu, Teleormanu, Razmiresti, Purani, Siliştea, Văcăreşti, Cosoteni, Drăgăneşti-Vede, Urlui, Bogdana, Călmăţui, Tudor Vladimirescu, Salcia, Nicolae Bălcescu, Trianu, Tătărăştii de Jos, Tătărăştii de Sus, Udubu, Slăveşti, Cosoaia, Mereni, Segarcea Vale, Olteanca, Luncă, Saelele, Liţa, Traianu, Seacă, Roşiori, Călineşti, Izvoarele, Antonesti, Vârtoapele de Jos, Lisa, Viişoara, Piatră, Ştorobăneasa, Smârdioasa, Frumoasă, Izvoare, Poroschia, Ţigăneşti, Brânceni.

La nivelul judetelui Teleorman, la ora 08:00, 20 de echipe operative ale Distribuţie Oltenia şi ale prestatorilor externi se afla în teren în vederea remedierii tuturor deficientelor în alimentarea cu energie electrică.

Echipele au o misiune extrem de dificilă întrucât intensitatea vântului, precipitaţiile şi terenul accidentat fac că accesul acestora în zonele în care se înregistrează deficienţele să fie îngreunat şi pe anumite porţiuni, limitat.

Deficienţele în alimentarea cu energie electrică au fost cauzate de crengi rupte care au căzut pe liniile electrice din afară culoarului de siguranţă al reţelei şi numeroase conductoare şi izolatoare rupte de intensitatea vântului.

Operatorul Distribuţie Oltenia monitorizează continuu situaţia reţelelor electrice din aria să operaţională, astfel încât disconfortul creat de evoluţia nefavorabilă a condiţiilor meteo să fie diminuat.

Reamintim faptul că semnalarea tuturor defecţiunilor în reţeaua de distribuţie a energiei electrice din aria de operativitate Distribuţie Oltenia se poate face apelând numerele de telefon disponibile NON STOP pentru preluarea acestora:

  • 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice reţea;
  • 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008-numere de telefon cu tarif normal în reţeaua naţională.
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Articole similare