7.8 C
Judeţul Teleorman
marți, martie 28, 2023

Diseară, Maxim Belciug aduce magia unei chitare la Alexandria

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În aceasta seară, recte joi, 06 octombrie, cu începere de la ora 19.00, îndrăgitul chitaristul Maxim Belciug susține un recital extraordinar de chitară la Centrul Multifuncțional pentru Tineri. Aflat la prima sa întâlnire cu publicul din Alexandria, artistul promite o întâlnire unică cu magia unei chitare și cu muzica sclipitoare, de la baroc la flamenco, ce poate fi împărtășită cu acest instrument solist.
Supranumit uneori “chitaristul Încântărilor”, ori “cea mai solo chitară solo”, Maxim Belciug este – aşa cum îl descria Virgil Oprina – un nume cunoscut în lumea specială a chitarei. „Neobosit, implicat în multe proiecte fie ca solist, fie alături de alți artişti – instrumentişti sau cântăreţi – dintre care mulţi îi datorează afirmarea, domnia sa a reuşit cu discreţie să-şi clădească de-a lungul anilor o solidă reputaţie de promotor al unui tip de act artistic bazat pe sinceritate şi altruism. Îndrăgostit nu doar de chitară, ci mai ales de frumuseţea muzicii ce poate fi împărtăşită cu acest instrument”, Maxim Belciug caută mereu „acel repertoriu care nu face apel la chitaristica eclatantă ce eşuează nu de puţine ori într-o sterilă gimnastică a extremelor şi reuşeşte un lucru destul de rar întâlnit. Şi anume asumarea cu naturaleţe a adevăratei condiţii de muzician. Adică a acelui om care, copleşit de dragostea pentru muzică şi instrumentul căruia s-a dedicat, are ca unic scop al actului său artistic aducerea către public a sentimentelor pe care le-a încercat la contactul cu o anumită piesă muzicală. Ascultându-l, ai senzaţia că e un om care îţi vorbeşte despre lucruri pe care le-ai trăit şi tu cândva, dar le-ai uitat.”
Așadar diseară seară sunteți poftiți la Centrul Multicultural pentru Tineri, să vă bucurați de chitara vrăjită a lui Maxim Belciug, într-un eveniment oferit de către Asociația Culturală Kitarodia în parteneriat cu Primăria Alexandria, în cadrul proiectului „Musica Perennis”, desfășurat cu finanțare de la Ministerul Culturii. Concertul începe la ora 19:00, iar intrarea pentru public este liberă.

 https://www.facebook.com/events/795920058126045

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

“Canalizare şi staţie de epurare”, în Poeni, şi “Modernizare drumuri în Ştorobăneasa”, prin programul ”Anghel Saligny”

La finele săptămânii trecute, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 53 de noi contracte de...

Articole similare