13 C
Judeţul Teleorman
duminică, februarie 25, 2024

Deputatul Cristi Barbu: “Pentru fiecare cetăţean care vine în audienţă, încerc să găsesc soluţii”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Încă de la preluarea mandatului, deputatul Cristi Barbu a declarat că îşi va concentra întreaga sa activitate de parlamentar pentru sprijinirea investitorilor şi investiţiilor, dezvoltarea infrastructurii şi crearea de noi locuri de muncă. Cu alte cuvinte, pentru dezvoltarea judeţului şi, implicit, pentru o viaţă mai bună pentru teleormăneni. Primii paşi au fost deja făcuţi. Este de notorietate implicarea sa în proiectele de reabilitare a unor drumuri naţionale şi de interes local, tronsoane care, din cauza degradării, reprezintă un adevărat coşmar pentru participanţii la trafic. Şi pentru că problemele oamenilor trebuie aflate direct de la sursă, liderul liberal a deschis cabinete parlamentare în Alexandria, Roşiorii de Vede, Turnu Măgurele şi Zimnicea. Urmează la Drăgăneşti Vlaşca şi în alte câteva locaţii. Iar teleormănenii au apreciat acest aspect. Încântaţi că un parlamentar poate vorbi cu ei “de la om la om”, “au dat buzna”, la cabinetul parlamentar deschis în municipiul Alexandria, în zona “staţiei 1 mai”.
Într-o locaţie cochetă şi aranjată cu mult gust, în fiecare zi de joi, deputatul Cristi Barbu îşi primeşte conjudeţenii în audienţă. Spre exemplu, la sfârşitul săptămânii trecute, până la ora prânzului, “îi călcase pragul” în jur de 20 de cetăţeni. Problemele oamenilor, spune deputatul Cristi Barbu, sunt diverse. De la anumite neînţelegeri cu instituţiile statului sau lipsa locurilor de muncă, până la chestiuni legate de plata facturilor sau conflicte cu vecinii.
“Din păcate, sunt cetăţeni care vin şi se plâng că nu au bani să încarce o butelie sau să-şi cumpere reţeta. Pentru fiecare dintre ei, încerc să găsesc soluţii. Însă, nu toate problemele ţin de competenţa unui deputat, dar încerc să îi ajut cu tot ceea ce este posibil”, a precizat Cristi Barbu. De altfel, omul politic este cunoscut pentru acţiunile sale de caritate. Şi nu de ieri, de azi, ci din vremea în care nici nu-i trecea prin cap să facă politică.
Despre viitorul economic al acestui judeţ, deputatul liberal declară că reţeta este simplă: “proiecte cu bani europeni, care nu mai trebuie ratate. Personal, mă voi implica în atragerea de fonduri nerambursabile. Orice primar, indiferent de coloratura politică, va găsi în mine un partener. Ura şi dezbinarea ne vor ţine pe loc. Nu trebuie să mai aruncăm săgeţi unii împotriva altora”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare