33 C
Judeţul Teleorman
miercuri, august 17, 2022

Deputat PNL, Maria Stoian: „Sănătatea elevilor este prioritară!”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Personal, mă voi asigura că unitățile de învățământ vor fi deschise în condiții de siguranță sanitară. Astazi m-am deplasat în mai multe localități din județul Teleorman (zona Zimnicea), pentru a vizita  unitățile școlare și pentru a discuta cu directorii  acestor unități. Este necesar să cunoaștem problemele cu care se confruntă, pentu a le rezolva împreună.

În calitate de deputat teleormănean, voi face tot ce ține de mine ca cetățenii acestui județ să simă cu adevărat o schimbare în bine, în toate domeniile.Având în vedere că de luni, 8 februarie 2021, elevii vor fi prezenți in sălile de curs, este absolut necesar să avem grijă ca sănătatea să nu le fie pusă în pericol, iar pentru siguranța lor vom face tot ce este nevoie, în vederea respectării normelor sanitare.

În următoarele două zile voi continua deplasările în județ, pentru a vizita cât mai multe unități de învățământ și pentru a identifica și rezolva la fața locului eventualele probleme.

Deputat PNL, Maria Stoian

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Controale la unităţile de învăţământ din Teleorman. Instituţiile vor să se asigure că anul şcolar începe în bune condiţii

Prefectul judeţului Teleorman, Haralambie Epure, a emis ordinul privind constituirea de echipe mixte care se vor deplasa la unităţile...

Articole similare