31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Deputat Maria Stoian: “Noul an școlar, un nou început pentru elevii din județul Teleorman”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Cu emoţiile inerente copilăriei, elevii din județul Teleorman au participat astăzi la festivitățile de deschidere a noului an şcolar, organizate în toate unitățile de învățământ. Transmit tuturor elevilor încurajarea de a persevera în a învăţa, cât mai mult şi cât mai bine, astfel încât, peste ani, micuţii de azi să devină pilonii de bază ai societății românești, aflată în continuă evoluție. Sunt convinsă că școlarii, de la mic la mare, trebuie să conştientizeze importanţa anilor de şcoală, ca fiind baza realizării lor profesionale şi personale de mai târziu.

Le mulţumesc din suflet minunaţilor noștri dascăli, pentru eforturile depuse zi de zi și pentru strădania lor de a-i pregăti pe copii, mai ales că dascălul este al doilea părinte al elevilor. Îi îndemn pe părinţi şi bunici să fie răbdători cu copiii și nepoții, să-i îndrume permanent pe calea școlii și să le transmită drag și pasiune de citit și învăţat, pentru a obține rezultate bune și foarte bune.

Un gând special vreau să adresez tuturor cadrelor didactice din județul Teleorman, care merită felicitări pentru profesionalismul, dăruirea și probitatea lor în a îndruma copiii în complicatele taine ale cunoașterii. Sunt încredințată  că societatea românească are în continuare nevoie stringentă de dascăli cu vocație, care să poată însufleți copiii, să-i sprijine să gândească și să se exprime liber, cu detașare și fără constrângeri. Mult succes, spor la învățătură și realizări notabile în noul an şcolar tuturor copiilor din județul Teleorman și din toată țara!

Deputat PNL Teleorman,

Maria STOIAN

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare