39.6 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 12, 2024

Deputat Maria Stoian: “La Vităneşti, este dovada de necontestat că administraţia liberală este axată pe dezvoltare”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Împreună cu primarul comunei Vităneşti, Simion Neda, am vizitat toate satele componente: Vităneşti, Purani, Schitu Poienari şi Siliştea. Ce am găsit aici pot spune că este dovada de necontestat că administraţia liberală este axată pe dezvoltare, condiţia esenţială pentru revigorarea mediului rural. În toate satele comunei Vităneşti străzile au fost asfaltate, iar în perioada următoare vor fi implementate noi proiecte benefice comunităţii.

În anul 2020, PNL Teleorman a promis cetăţenilor din judeţ că dezvoltarea zonelor rurale va fi prioritate atât pentru primarii liberali, cât şi pentru parlamentarii partidului.  În toată această perioadă, în ciuda dificultăţilor create de pandemie şi inflaţie, am reuşit împreună să accesăm pentru judeţul nostru aproape toate fondurile oferite de programele naţionale şi europene pentru dezvoltare. Rezultatele acestei colaborări între parlamentarii PNL Teleorman şi unităţile administrativ teritoriale conduse de primari liberali devin vizibile, iar oamenii apreciază faptul că noi am trecut de la vorbe la fapte, nu invers. După cum am mai precizat, în perioada următoare vom prezenta investiţiile finalizate sau în curs de finalizare în comunele conduse de primari PNL, astfel încât oamenii să fie informaţi, punctual, despre proiectele care vor aduce schimbări importante în comunitatea lor şi care vor ridica mediul rural la un grad de civilizaţie superior.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare