1.4 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 8, 2023

Deputat Maria Stoian: IMM-urile au un rol determinant în relansarea economiei naţionale

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Am participat, la Ateneul Român, la a 30-a ediţie a „Topului Naţional al Firmelor Private din România-TOP 2022”, eveniment de referinţă al mediului de afaceri românesc.
Cea mai importantă întâlnire anuală a întreprinzătorilor din România este o manifestare de tradiţie pentru mediul de afaceri, care, de la an la an, devine mai importantă în ceea ce înseamnă aprecierea meritocraţiei şi performanţei din acest domeniu.
Rolul IMM-urilor este determinant în această perioadă de crize succesive, iar eforturile lor privind menţinerea locurilor de muncă existente şi crearea unora noi sunt lăudabile.
Sectorul IMM deţine un rol important în dezvoltarea unei economii naţionale, contribuind nemijlocit la formarea Produsului Intern Brut şi crearea noilor locuri de muncă, stimularea concurenţei, creşterea exporturilor, favorizarea inovaţiilor şi tehnologiilor.
Susţin încurajarea constantă a antreprenoriatului, prin promovarea celor care pot servi drept modele demne de urmat în conducerea unei afaceri proprii. De asemenea, consider că IMM-urile trebuie să fie consultate înainte de promovarea unor noi legi care le vizează în mod direct, prin analiza efectului modificărilor legislative asupra activităţii viitoare ale acestora, astfel încât firmele să fie sprijinite în mod real.
Din perspectiva dificultăţilor cu care se confruntă în prezent, măsurile de sprijin pentru IMM ale Guvernului, în vederea sprijinirii înfiinţării şi dezvoltării acestora, se încadrează în politica de dinamizare a ritmului de creştere economică şi a competitivităţii întreprinderilor, promovarea spiritului antreprenorial, îmbunătăţirea cadrului financiar, precum şi facilitarea accesului la finanţare.
Mulţumesc domnului Preşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România, Florin Jianu, pentru invitaţie, şi îl asigur de toată admiraţia şi susţinerea mea.

Deputat PNL Teleorman,
Maria STOIAN

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare