31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Denunț împotriva primarului Bădănoiu. Un fost apropiat spune cum îi trimitea bani de la patronii unei firme care avea contracte cu primăria Videle

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

După ce a scăpat ca prin minune de ”furia” procurorilor Direcției Naționale Anticorupție, Nicolae Bădănoiu, primarul orașului Videle, se află în centrul unui nou scandal. De data aceasta, un fost prieten, considerat de mulți ”mâna dreaptă”, spune că îi trimitea lui Bădănoiu bani ce proveneau de la familia Năstase, a cărei firmă era abonată la contractele cu primăria. Întreaga poveste s-ar fi întâmplat în vara anului trecut, atunci când ”onestul” primar se afla în concediu de odihnă, pe litoralul românesc. Omul declară că Nicolae Bădănoiu l-a sunat, rugându-l să meargă la familia Năstase, pentru a-i da 15 milioane de lei vechi.

”După ce soția domnului Năstase mi-a dat banii, am mers la bancă și i-am pus pe contul de card. Atunci, nu mi-am dat seama de gravitatea situației, că puteam fi acuzat de complicitate la mită. Chiar, m-am întrebat de ce Bădănoiu nu a apelat la mine sau la alți prieteni, dacă era vorba de un împrumut. Ulterior, am făcut legătura, în sensul că banii puteau reprezenta un mic gest de mulțumire pentru faptul că firma controlată de Năstase avea lucrări în Videle și era favorită la contractele cu primăria.”

Fostul apropiat al primarului din Videle a precizat că sunt multe indicii temeinice ce duc la posibile fapte de corupție din partea lui Nicolae Bădănoiu, dar că le va pune pe hârtie în fața procurorilor, deoarece, în zilele următoare, va face un denunț împotriva actualului edil șef.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare