10.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, februarie 24, 2024

Deficit de judecători, în instanţele din judeţ. 11  posturi vacante, doar la Tribunalul Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Probleme de personal, în instanţele de judecată din judeţul Teleorman. Potrivit anunţului publicat pe pagina oficială a Tribunalului Teleorman, în instituţia mai sus amintită, dar şi la Judecătoriile din Alexandria, Roşiorii de Vede, Turnu Măgurele şi Zimnicea sunt 17 posturi vacante de magistraţi.
În document se mai arată că, pentru buna funcţionare a actului de justiţie, Tribunalul Teleorman are nevoie urgentă de 11 judecători. La instanţa din Roşiori de Vede sunt câte trei posturi libere, la Alexandria două posturi vacante, iar la Turnu Măgurele lipseşte un magistrat. Singurele instanţe din judeţ cu organigrama completă sunt Judecătoria din Videle şi Judecătoria Zimnicea.
Conform anunţului, la Tribunalul Teleorman mai este nevoie si de grefier cu studii superioare, un altul cu studii medii, şi doi grefieri cu studii superioare, angajaţi pe perioadă determinată. Posturi de grefieri vacante se întâlnesc şi la Judecătoriile Alexandria, Zimnicea şi Videle iar Judecătoria din Roşiorii de Vede caută un agent procedural şi un aprod, la Judecătoria din Turnu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare