31.6 C
Judeţul Teleorman
miercuri, iulie 24, 2024

Declarație de presă, senator Eugen Pîrvulescu: Maratonul de Vaccinare, un real succes

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Al doilea Maraton de Vaccinare, organizat în Teleorman, s-a încheiat duminică, la ora 22.00.
Acțiunea a fost de un real succes, datorită oamenilor care s-au implicat cu toată responsabilitatea, pe parcursul celor trei zile.
Vreau să le mulțumesc cadrelor medicale și voluntarilor din cadrul DSP Teleorman, Spitalul Județean Alexandria, Crucea Roșie, ISU Teleorman, Consiliul Județean Teleorman, Prefectura Teleorman și, nu în ultimul rând, voluntarilor TNL Teleorman, pentru modul în care s-au dedicat acestei acțiuni.
Sunt impresionat de  organizarea impecabilă și seriozitatea de care au dat dovadă toți cei implicați.
Pentru toată munca depusă, RESPECT!
Mulțumesc, totodată, tuturor teleormănenilor care au ales să se imunizeze și au înțeles că vaccinarea este singura cale pentru a trăi într-un județ sănătos, pentru a reveni la viața pe care o aveam înainte de pandemie.
La finalul celui de-al doilea Maraton de Vaccinare, avem încă 1.880 de persoane imunizate în Teleorman, un număr foarte mare ce ne-a depășit așteptările.
Teleormănenii care doresc să se imunizeze, în perioada următoare, o pot face la orice centru de vaccinare din județ, fără programare.
Suntem cu toții implicați în lupta cu pandemia, iar împreună vom învinge!

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Magistraţii de la Tribunalul Teleorman au decis arestarea unui bărbat acuzat de trafic de minori, proxenetism şi violenţă

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată...

Articole similare