10 C
Judeţul Teleorman
joi, aprilie 15, 2021

Decizie CJSU Teleorman: Lista cu unităţile de învăţământ din judeţ şi scenariile după care funcţionează. 29 sunt în scenariul “roşu”

Articole noi

Un bărbat din Băbăița, acuzat că a furat seiful cu 30.000 de lei, dintr-o casă de pariuri, reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani...

Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman, informaţii privind Recensământul General Agricol

Scopul Recensamantului este acela de a oferi informaţii esenţiale şi de calitate pentru politicile guvernamentale în domeniul agriculturii, inclusive...

Rata de incidenţă a infecţiilor COVID-19 la 1000 de locuitori în fiecare localitate din Teleorman

Rata incidenţei cumulată a cazurilor de COVID 19, pe ultimele 14 zile de la nivelul localităţilor din judeţul Teleorman...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman a adoptat o nouă hotărâre privind scenariul de funcţionare al unităţilor de învăţământ. Decizia intră în vigoare începând de astăzi, iar potrivit documentului 29 de şcoli şi grădiniţe din judeţ sunt în scenariul roşu.
Conform listei actualizate, în scenariul roşu sunt şcolile şi grădiniţele din localităţile Poroschia, Segarcea Vale, Slobozia Mândra, Viişoara şi Turnu Măgurele, ceea ce presupune  participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, cu respectarea şi aplicarea nomelor de protecţie. În alte trei unităţi de învăţământ, este vorba despre Şcoala Gimnazială nr 4 , din Turnu Măgurele, Şcoala Gimnazială nr. 1-Dobroteşti şi Şcoala Gimnazială nr. 2- sat Merişani, orele de ţin în sistem online. În decizia CJSU se mai precizează că din cele 355 de unităţi sau instituţii de învăţământ, 216 sunt în scenariul verde (participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea normelor de protecţie) iar restul, de 110, în scenariul galben, adică prezenţa fizică la ore a preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, din clasele a VIII-a şi a XII-a, a XIII-a şi a celor din anii terminali din învăţământul profesional.
Scenariile de funcţionare a unităţiilor/instituţiilor de învăţământ din judeţ  se vor actualiza săptămânal, în fiecare zi de vineri sau ori de câte situaţia o impune, prin hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman.

Lista cu unităţile de învăţământ din judeţ şi scenariile după care funcţionează

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Un bărbat din Băbăița, acuzat că a furat seiful cu 30.000 de lei, dintr-o casă de pariuri, reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani...

Articole similare