-1.5 C
Judeţul Teleorman
miercuri, februarie 8, 2023

Decizie CJSU Teleorman: Cursuri online, în unitățile de învățământ din comunele Izvoarele și Măldăeni

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Școlile și Grădinițele din localitățile Izvoarele și Măldăeni au trecut de la scenariul galben la cel roșu. Asta înseamnă că în toate unitățile de învățământ din cele două comune elevii nu vor merge la școală, cursurile efectuându-se online.

Decizia aparține Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman și a fost adoptată în prima zi a lunii noiembrie, având în vedere situația privind ratele de incidență COVID-19 pentru localitățile din județul Teleorman, transmisă de DSP.

“Se aprobă modificarea scenariului de funcționare pentru unități/instituții de învățământ din județul Teleorman, începând cu data de 01.11.2020, după cum urmează:- Școala Gimnazială Izvoarele cu structura Grădinița cu Program Normal Izvoarele de la scenariul 2 (galben) la scenariul 3 (roșu); Școala Gimnazială nr. 1 Măldăeni cu structurile: Grădinița cu Program Normal nr. 1 Măldăeni si Grădinița cu Program Normal nr. 2 Măldăeni de la scenariul 2 (galben) la scenariul 3 (roșu)”, se arată în decizia CJSU.

În document se mai precizează că celelalte unități/instituții de învățământ din județul Teleorman vor funcționa potrivit scenariilor stabilite prin hotărârile CJSU anterioare.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Comuna Măldăeni a primit o nouă tranşă pentru decontarea unor lucrări finanţate prin programul ”Anghel Saligny”

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 4.425.038,88 de lei, în vederea decontării facturilor pentru...

Articole similare