1.1 C
Judeţul Teleorman
joi, decembrie 1, 2022

Debut cu dreptul al echipei de fotbal feminin CSM Alexandria. 3-1, împotriva celor de la Poli Timişoara

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Joc dominat de alexăndrance, încă din deputul partidei, sufocând, practic, echipa oaspete, în primele 35 de minute, frunctificând 2 din ocaziile avute prin Andreea Diţă, minutul 10, şi Alexandra Nica, minutul 25. Până la sfârşitul reprizei, jocul s-a desfăşurat doar într-o singură direcţie, fetele conducând în permanent.
După pauză, oaspetele au echilibrat jocul, fără a pune vreun moment la îndoială superioritatea echipei noastre. Astfel, gazdele, majorându-şi avantajul, în minutul 85 prin Iulia Săvescu. Oapetele au reuşit golul de onoare, în minutul 85, prin N Kurja.
Victoria echipei noastre este cu atât mai mult de apreciat, ţinând cont de faptul că Politehnica Timişoara este alături de U Cluj una din pretendentele la titlul de campionă naţională. Pentru realizarea acestui obiectiv, Poli Timişoara a parafat o coloborare cu Fortuna Berşicheretul Mic, echipă de asemenea prezentă mai mereu pe podiu, efectuând o serie de transferuri, în vederea câştigării titlului.
De asemenea, la conducerea tehnică, a fost numit Mirel Albon, fost atrenor la U Cluj şi echipa naţională de senioare.
Se pare că trecerea echipei sub patronajul Clubului CSM Alexandria este de bun augur, performanţele se vor îmbunătăţi, propunându-şi, în viitorul apropiat obiective mult mai îndrăzneţe.
Antrenorul Cătălin Pistolea a aliniat următorul 11: Andreea Pencea, Gabriela Rizea, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Otilia Durlă, Claudia Pană, Cristina Tudorache, Andrea Diţă, Andra Olaru, Alexandra Nica şi Iulia Săvescu. În minutul 80, Alexandra Stanca a intrat în locul Claudiei Pană.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident mortal pe E70. Şoferul, un tânăr de 25 de ani din Buzescu, a decedat

La data de 30 noiembrie, a.c., ora 15.52, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de...

Articole similare