10.7 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 23, 2024

Debut cu dreptul al echipei de fotbal feminin CSM Alexandria. 3-1, împotriva celor de la Poli Timişoara

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Joc dominat de alexăndrance, încă din deputul partidei, sufocând, practic, echipa oaspete, în primele 35 de minute, frunctificând 2 din ocaziile avute prin Andreea Diţă, minutul 10, şi Alexandra Nica, minutul 25. Până la sfârşitul reprizei, jocul s-a desfăşurat doar într-o singură direcţie, fetele conducând în permanent.
După pauză, oaspetele au echilibrat jocul, fără a pune vreun moment la îndoială superioritatea echipei noastre. Astfel, gazdele, majorându-şi avantajul, în minutul 85 prin Iulia Săvescu. Oapetele au reuşit golul de onoare, în minutul 85, prin N Kurja.
Victoria echipei noastre este cu atât mai mult de apreciat, ţinând cont de faptul că Politehnica Timişoara este alături de U Cluj una din pretendentele la titlul de campionă naţională. Pentru realizarea acestui obiectiv, Poli Timişoara a parafat o coloborare cu Fortuna Berşicheretul Mic, echipă de asemenea prezentă mai mereu pe podiu, efectuând o serie de transferuri, în vederea câştigării titlului.
De asemenea, la conducerea tehnică, a fost numit Mirel Albon, fost atrenor la U Cluj şi echipa naţională de senioare.
Se pare că trecerea echipei sub patronajul Clubului CSM Alexandria este de bun augur, performanţele se vor îmbunătăţi, propunându-şi, în viitorul apropiat obiective mult mai îndrăzneţe.
Antrenorul Cătălin Pistolea a aliniat următorul 11: Andreea Pencea, Gabriela Rizea, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Otilia Durlă, Claudia Pană, Cristina Tudorache, Andrea Diţă, Andra Olaru, Alexandra Nica şi Iulia Săvescu. În minutul 80, Alexandra Stanca a intrat în locul Claudiei Pană.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare