Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Cum l-a băgat în pușcărie Băsescu pe fratele lui, Mircea - Informatia de Teleorman
23.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Cum l-a băgat în pușcărie Băsescu pe fratele lui, Mircea

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Mircea, fratele ex-președintelui Băsescu, a fost condamnat, după cum știe toată lumulița, la patru ani de închisoare cu executare. Pentru trafic de influență. Eu l-aș fi condamnat pentru trafic de… imagine!
Traian a declarat multe și mărunte în urma evenimentului. Printre altele, și faptul că e solidar cu justiția, în sensul că, deși îi este frate, respectă o hotărâre a unei instituții a statului de drept. Oricum, nu avea ce să mai facă.
Problema e alta, mult mai dureroasă. Cine l-a împins pe Mircea în hoarta pungașilor de țigani și cu ce scop? Ni-l amintim pe candidatul Traian dansând de mână cu megainfractorul Bercea Mondialu. Dar și când jigodia incultă îi atârna primei doamne a țării o mamudea de gât. O scenă grețoasă. Tâlharul tâlharilor, în situații intime cu familia prezidențială!
Am mai scris: unui președinte de stat, serviciile secrete îi pun la dispoziție totul despre persoana cu care se întâlnește. Oficial sau neoficial. În concluzie, Băsescu știa cine este Bercea. De fapt, știa o țară întreagă! Dar voturile (a se citi puterea cu orice preț) au contat mai mult decât imaginea.
Și cum ar fi putut să se revanșeze ex-președintele? L-a rugat pe frati-su să le boteze un puradel. Păi, în aceste condiții, unuia dintre cei mai temuți interlopi, Mondialu, i-a crescut cota printre infractori, nu?
(Nu l-am văzut niciodată pe Traian Băsescu dialogând/discutând în compania unor universitari, oameni de știință, personalități – în general. L-am văzut la pahar cu Cocoș, Udrea, Becali și alte surcele.)
Cu moacă de șmenar, Mircea a profitat de conjunctură și a vrut și el să facă niscai bănuți. Ce caracter infect de vaporean! Să apari tu, fratele Președintelui, dansând-o pe Izaura! Da, înțelegeam, să se fi pus naș la o familie amărâtă, la un copil orfan, nu la viermii societății!
Alooo, domnule Președinte, v-ați băgat fratele în pușcărie!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Gaze naturale, în zeci de comune din Teleorman. Ordinul privind aprobarea listei localităților și sumele alocate a fost semnat

Veste bună pentru cetățenii din Teleorman. Ministrul Dezvoltării a semnat ordinul privind aprobarea listei obiectivelor de investiții și sumele...

Articole similare