1.1 C
Judeţul Teleorman
joi, decembrie 1, 2022

CSM Alexandria învinge la Baia Mare, cu scorul de 6-0, confirmând forma bună în care se află

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Deși lipsită de aportul a doua jucătoare de bază, Oana Dumitrache și Iulia Săvescu, la fel ca în jocul cu Poli Timișoara, fetele antrenate de Cătălin Pistolea s-au instalat în jumătatea terenului echipei gazdă, încă de la începutul jocului, dominând cu autoritate. Astfel, au apărut și ocaziile de gol, până la pauză materializându-se cinci dintre ele prin Andreea Diță-2, Andra Olaru-2 și Alexandra Nica-1. Și în a doua repriză, aspectul jocului a fost același-„dominare totală”, alexăndrencele reușind să majoreze scorul prin Otilia Durlă, din lovitură de la 11 metri. De remarcat, debutul în Liga 1 a Elizei Pană, care numai la 15 ani, a avut o evoluție promițătoare. Sperăm ca în timp, aceasta să devină jucătoare de bază a echipei.
Preocuparea conducerii clubului privind creșterea jucătoarelor tinere a dus la înscrierea echipei CSM 2 Alexandria, formată doar din junioare, în Liga a III-a, cât și a două echipe, U15și U17, în Campionatul Național de Junioare.
Antrenorul Cătălin Pistolea a aliniat următorul 11: Andreea Pencea, Gabriela Rizea, Iulia Iorgoni, Cristina Tudorache, Roxana Șerban, Claudia Pană, Alexandra Nica, Andreea Diță, Andra Olaru, Otilia Durlă și Mădălina Zanfir. Au mai evoluat Eliza Pană și Ana Boldeiu.
Următorul joc se va diputa sâmbătă, 11 septembrie, ora 11.00, pe terenul PECO, din municipiul reședință de județ, în compania echipei Heniu Prundu Bârgăului, ocupanta locului 2, la egalitate de puncte cu CSM Alexandria.
Reamintin că selecția continuă pentru grupele de fete născute în anii 2007, 2008, 2009, 2010 și 2011. Informații: profesor Cătălin Pistolea, tel: 0741063489, Adrian Mazilu, tel: 0761564526.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident mortal pe E70. Şoferul, un tânăr de 25 de ani din Buzescu, a decedat

La data de 30 noiembrie, a.c., ora 15.52, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de...

Articole similare