16 C
Judeţul Teleorman
duminică, iunie 4, 2023

Cristi Barbu, candidat PNL pentru Camera Deputaților: “În următoarea perioadă, vor fi multe proiecte frumoase pentru Teleorman”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Banul public nu va mai fi risipit și nu va mai merge în pușculița firmelor de casă ale PSD. Robinetul va fi închis, iar drămuirea corectă a avuției județului este prioritară. Investițiile în sănătate, educație infrastructură sau în alte domenii vitale pentru dezvoltarea județului va fi principala preocupare a liberalilor. Toate acestea se vor resimți asupra nivelului de trai al fiecărui locuitor din județ, iar oamenii vor vedea o altă abordare. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele transmise de către președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, într-o conferință de presă, la care au mai participat Cristi Barbu, candidat pentru Camera Deputaților, și consilierii județeni Adrian Florescu și Maria Stoian, cei doi urmând a ocupa funcția de vicepreședinți ai CJ. Teleorman.

La începutul conferinței, Cristi Barbu, secretar general adjunct al Guvernului, și candidat PNL pentru Camera Deputaților, a enumerat doar câteva dintre investițiile demarate în județ de către Guvernul Orban. Demnitarul teleormănean a făcut referire la investițiile în infrastructura rutieră, unele aflate în derulare și binecunoscute de cetățeni, altele, cum ar fi reabilitarea drumului Alexandria-Turnu Măgurele, urmând a fi demarată chiar de luna viitoare. Cristi Barbu a vorbit despre cele peste 6.000 de tablete, care deja au ajuns la copiii din Teleorman, precizând că “în perioada următoare vor veni și laptop-uri”, cât și despre dorința liberalilor de a aduce cât mai mulți investitori în județ.

“După 6 decembrie, atunci când voi obține mandatul de deputat, împreună cu colegii mei, cu domnul senator Eugen Pîrvulescu, vom depune toate eforturile pentru ca toate unitățile spitalicești să fie reabilitate, modernizate și dotate cu aparatura necesară. Vrem ca sistemul de sănătate din județul Teleorman să fie unul performant….În luna decembrie vor începe lucrările de reabilitare a tronsonul Alexandria- Turnu Măgurele, evident, în cazul în care timpul va permite. Drumul va fi lățit, iar în comunele Furculești și Crângu vror fi construite poduri la intrare în gospodăriile cetățenilor. Săptămâna trecută, Guvernul a alocat sume importante pentru construirea unor sedii de primărie, lăcașe de cult și anexe sociale în curtea bisericilor. Încercăm să aducem investitori. Cu certitudine, vor fi multe proiecte frumoase pentru Teleorman”, a afirmat Cristi Barbu.

Totodată, acesta a spus că drumul Zimnicea- Giurgiu, care a fost ținut în paragină atâta amar de vreme, va fi îmbunătățit, existând discuții avansate cu premierul și reprezentanții DRDP București.

La rândul său, președintele Eugen Pîrvulescu, candidat pentru un nou mandat de senator a ținut să aprecieze implicarea premierului Ludovic Orban în dezvoltarea județului și i-a multumit lui Cristi Barbu pentru că a reușit să pună Teleormanul pe harta investițiilor.

“Județul Teleorman are nevoie de aceste investiții majore. Începem campania electorală în forță, cu o echipă determinată pentru a câștiga alegerile parlamentare. Suntem pregătiți. Am câștigat CJ Teleorman, avem 17 consilieri județeni. Vom demara procedura de convocare a unei ședințe extraordinare, cât mai repede, pentru a alege din rândul colegilor liberali pe cei doi vicepreședinți. Maria Stoian și Adrian Florescu sunt propunerile noastre pentru funcția de vicepreședinte. Pe această cale, vreau să-i asigur pe toți cetățenii de faptul că investițiile pentru dezvoltarea județului se vor realiza întocmai și la timp. În primul rând, săptămâna viitoare, în ședința de CJ, vom introduce pe ordinea de zi alocarea unor sume importante către cele două spitale suport COVID, pentru cheltuieli curente și de aparatură medicală. De asemenea, vom aloca sume considerabile pentru școli, pentru a nu mai exista grupuri sanitare în curtea unităților de învățământ. Sunt două domenii importante pentru noi: sănătatea și învățământul. Sigur, avem foarte multe proiecte de implementat. Va fi un parteneriat între Guvernul condus de Ludovic Orban, Parlament și CJ Teleorman. Începând cu 1 ianuarie, cetățenii vor vedea o altă abordare privind cheltuirea banului public. Banii nu se vor mai risipi, așa cum s-a întâmplat până acum. Toate robinetele către clientela politică a PSD se vor închide…Legat de campania electorală, PNL va avea pentru prima dată în județ, trei deputați și un senator. Valul și încrederea populație în Guvernul Orban este foarte mare. Nu trebuie ca votul să fie risipit către alte partide”, a concluzionat senatorul Eugen Pîrvulescu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare