2 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 2, 2022

Cristi Barbu, candidat pentru Camera Deputaților: “Guvernul va cumpăra un alt aparat pentru testarea Coronavirusului”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Un alt aparat pentru depistarea Coronavirusului va ajunge în județul Teleorman. Informația a fost furnizată de către Cristi Barbu, actual secretar general adjunct al Executivului, și candidat din partea PNL pentru Camera Deputaților, în cadrul unei conferințe de presă, desfășurată la sediul formațiunii politice. În primă instanță, aparatul PCR- Real Time va fi instalat la Spitalul din municipiul Turnu Măgurele, unitate declarată suport COVID.

“În următoarea perioadă, Guvernul Orban, prin Direcția de Sănătate Publică Teleorman, va mai achiziționa un al doilea PCR-RT, pentru Spitalul din orașul Turnu Măgurele. După cum bine șe știe, tot Executivul condus de către premierul Ludovic Orban a fost cel care a pus în funcțiune primul aparat PCR-RT, din județul Teleorman, ce este amplasat la DSVSA. Ulterior, când Direcția de Sănătate Publică Teleorman va construi o anexă în curtea instituției, acesta va fi mutat într-un spațiu adecvat și dotat cu cele necesare pentru funcționarea în siguranță și în cele mai bune condiții”, a precizat Cristi Barbu.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Primarul Aurelian Neagoe, de Ziua Națională: “Tătărăștii de Jos este o bucățică din România, dar un simbol puternic, în zona Munteniei”

Într-o atmosferă încărcată de emoție, inerentă unui astfel de eveniment, sute de cetățeni și elevi din localitatea Tătărăști de...

Articole similare