28.1 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

Cristi Barbu (Bitanu) sau cum a șuierat glonțul schimbării pe lângă urechea copreședintelui PNL Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Cristi Barbu, copreședintele PNL Teleorman, a fost la un pas să înceapă să trăiască din „amintirea celei mai dulci funcții politice” pe care a deținut-o vreodată. Biroul Permanent Național al PNL, întrunit în ședință, ar fi trebuit să ia în discuție și „eliminarea” lui Bitanu din postura de copreședinte al organizației județene. Nimic nou în mutare, dacă luăm în calcul că, în anumite organizații județene, conducerea nu este una bicefală. Însă, datorită unor „uși deschise”, „decapitarea” s-ar fi amânat. Până săptămâna viitoare, când pe ordinea de zi se va afla și proiectul „un singur președinte la nivelul județului Teleorman”, și anume în persoana lui Eugen Pârvulescu.

Motivele care vor duce la această „ruptură”, considerată de mulți plus valoare pentru liberalii teleormăneni, rămân un mister. Cel mai probabil, neînțelegerile cu privire la numele persoanelor care vor ocupa locurile eligibile pe lista de consilieri județeni reprezintă mărul discordiei. Povestea, indiferent de speculații, în niciun caz nu va dezintegra formațiunea politică. Din contră, o va consolida iar singurul președinte va avea toate drepturile privind abordarea politică și managerială a campaniei electorale.

Oricum ar sta lucrurile, Cristi Barbu îl va seconda pe Eugen Pîrvulescu pe lista de consilieri județeni. Și așa cum a declarat în nenumărate rânduri, nu face un capăt de țară din funcția de copreședinte. Important este ca partidul să câștige alegerile din 5 iunie, eliminând astfel dictatura social-democrată din județul Teleorman.

Referitor la acest subiect, cei doi copreședinți ai PNL Teleorman nu au exprimat, deocamdată, un punct de vedere.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare