31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Cristi Barbu, atac virulent la adresa Alinei Gorghiu: “În 2016 ne-am trezit pe liste cu Mara Calista fără voia noastră”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Atac nimicitor al deputatului Cristi Barbu la adresa senatorului Alina Gorghiu, în cadrul Comitetului de Coordonare Județean al PNL, eveniment ce se desfășoară la Alexandria. După discursul Alinei Gorghiu, în care și-a exprimat ferm susținerea pentru premierul Florin Câțu, deputatul Barbu i-a reproșat faptul că, în anul 2016, la alegerile parlamentare, pe vremea când era președintele partidului, PNL Teleorman s-a trezit pe liste cu un om de la Centru, este vorba despre Mara Calista, fără ca organizația să aibă un cuvânt de spus.

În discursul său, deputatul Barbu, un apropiat al lui Ludovic Orban, a reiterat sprijinul pentru actualul președinte al PNL, afirmând că “de fiecare dată, când vin în fața dumneavostră, mă cuprind emoțiile. Sunt un bun organizator, dar nu un bun orator. Împreună cu Eugen Pîrvulescu am construit ceea ce astăzi avem. Rămân același om de echipă, prieten, coleg, un partener loial al primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali și simpatizanților, structura de rezistență a formațiunii politice. Împreună cu Eugen Pîrvulescu am străbătut un drum lung, plin de provocări. Cu spijinul lui Ludovic Orban, am câștigat alegerile în Teleorman… Pentru binele filialei județene, am decis să-l susțin pe Eugen Pîrvulescu, pentru ca în 2024 să câștigăm CJ Teleorman. Organizația Județeană a decis susținerea lui Ludovic Orban la președinția partidului, și nu cred că cineva de aici își va permite să întoarcă această decizie. Ludovic Orban a fost singurul premier care și-a întors fața către Teleorman. Voi continua lupta pentru realizarea tuturor proiectelor pe care le desfășurăm în județ și multe altele. Îmi doresc ca Teleormanul să fie un județ dezvoltat. Vă asigur de bunele mele intenții și ale președintelui Ludovic Orban”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare