21.8 C
Judeţul Teleorman
marți, iulie 27, 2021

Crimă odioasă în Păru Rotund-Nenciuleşti. Un bărbat a fost ciopârţit de un vecin

Articole noi

Zeci de poliţişti supraveghează zilnic trecerile de frontieră de la Turnu Măgurele şi Zimnicea

Aproximativ 3.900 de poliţişti de frontieră desfăşoară, zilnic, în această perioadă, activităţi de supraveghere şi control atât în punctele...

Angajări la STAT. Se caută asistent social, inginer, bibliotecar şi electromecanic

Doar câteva porturi vacante vor scoate la concurs primăriile şi instituţiile din Teleorman, în următoarea perioadă. În consecinţă, puţine...

Unităţile de învăţământ din Teleorman, primăriile şi alte instituţii se pot înscrie în competiţia naţională: „Campionii dezvoltării durabile în EDUCAŢIE”

Se caută campionii educaţiei! S-a lansat competiţia naţională adresată celor care au derulat proiecte în domeniul educaţiei, competiţie organizată...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Întreaga suflare din satul Păru Rotund, comuna Nenciuleşti, a rămas şocată după ce un consătean a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit, chiar de propriul vecin. Sâmbătă, la miezul nopţii, printr-un apel la 112, o femeie a solicitat intervenţia unei ambulanţe. La faţa locului, cadrele medicale l-au găsit pe om într-o baltă de sânge. Având în vedere situaţia, medicii după Salvare au renunţat la manevrele de resuscitare, constatând decesul.

“Era ciopârţit, tot sângele a curs din el. Avea lovituri de cuţit în zona inimii, dar şi în spate”, a declarat unul dintre vecini.

Duminică dimineaţa, în jurul orei 9.00, de la Spitalul de Urgenţă din Alexandria s-a solicitat transferul unui pacient către Spitalul Universitar din Bucureşti. Viorel Nicolae, de apoximativ 40 de ani, este presupusul criminal. Acesta a fost diagnosticat cu fracturi craniene şi faciale, provenite din altercaţia cu vecinul căruia îi luase viaţa.

Oamenii din sat spun că totul a pornit pe fondul consumului de alcool şi a gelozie. În cursul zilei de sâmbătă, criminalul şi-a bătut de mai multe ori concubina. Femeia a anunţat poliţia, iar oamenii legii i-au aplicat o contravenţie pentru deranjarea liniştii şi ordinii publice. Rănit în orgoliu, bărbatul a continuat să o lovească. Pentru a scăpa, femeia s-a refugiat în curtea lui A. Ion. Aflând unde este, Viorel Nicolae a mers în gospodăria vecinului. De aici a început scandalul, mai ales că bărbatul o bănuia de infidelitate.

După ce va fi externat, Viorel Nicolae va ajunge în arestul poliţiei, cel mai probabil fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Zeci de poliţişti supraveghează zilnic trecerile de frontieră de la Turnu Măgurele şi Zimnicea

Aproximativ 3.900 de poliţişti de frontieră desfăşoară, zilnic, în această perioadă, activităţi de supraveghere şi control atât în punctele...

Articole similare