31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Creşte numărul cazurilor de violenţă domestică. Un bărbat din Mârzăneşti, acuzat că şi-a agresat concubina

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Alexandria au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie şi au emis ordin de protecţie provizoriu în cazul unui bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Mârzăneşti, care şi-ar fi agresat concubina. La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 13:00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Alexandria au fost sesizaţi verbal de către o femeie în vârstă de 38 de ani din comuna Mârzăneşti cu privire la faptul că a fost agresată de către concubinul său, un bărbat în vârstă de 43 de ani.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că, în timp ce se aflau în locuinţa comună, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe concubină, nefiind solicitată asistenţă medicală. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, totodată fiind emis ordin de protecţie provizoriu. Cercetările continuă.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare