9.7 C
Judeţul Teleorman
duminică, decembrie 3, 2023

Copil de 14 ani, snopit în bătaie de un consilier local. Anul trecut, Stancu Ovidiu „l-a făcut knockout” şi pe tatăl minorului

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Caz de o violenţă rar întâlnită în comuna Pietroşani. Stancu Ovidiu, consilier local din partea PSD şi om de afaceri, este acuzat că ar fi lovit cu bestialitate un minor în vârstă de 14 ani. Întreaga scenă a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute iar la eveniment au asistat mai mulţi copii. Alesul poporului a văzut negru în faţa ochilor, atunci când soţia l-a sunat, şi i-a spus că fata acestora “stă prea aproape” de băiat. Înfuriat la culme, omul l-a prins din urmă pe minor şi, fără să stea pe gânduri, a dat cu el de pământ, aplicându-i şi câteva lovituri la nivelul coastelor şi feţei.
Alertat de cele întâmplate, tatăl copilului agresat a sunat la 112. La faţa locului a sosit un echiaj de la SAJ Teleorman care l-a transportat la Spitalul din Zimnicea. Din cauza leziunilor multiple, minorul a fost transferat la Spitalul de Urgenţă din Alexandria pentru investigaţii medicale suplimentare. Pe fir au intrat şi poliţiştii, care au luat declaraţii părţilor, oamenii legii întocmind dosar penal.
În cursul zilei de ieri, tatăl şi copilul au mers la Medicina legală pentru efectuarea expertizei. În funcţie de rezultatul legiştilor, oamenii legii vor încadra fapta.
Anghel Călin, tatăl minorului, spune că Stancu Ovidiu este o persoană recalcitrantă, căruia îi sare muştarul din te miri ce. A păţit-o pe pielea lui, anul trecut, atunci când din senin, la barul pe care agresorul îl deţine, a fost lovit cu un corp contondent în cap, fiind inconştient pentru câteva minute.
“Atunci, nu am depus plângere penală. A doua zi, a venit la mine, spunându-mi că a greşit. Că, la băutură, se mai incing spiritele. Având în vedere că soţia lucra la barul lui, l-am iertat”, a declarat Anghel Călin.
Din declaraţiile oamenilor din zonă, reiese că alesul local nu este la prima abatere. Nici măcar la a doua sau la a treia. În urmă cu ceva vreme, acesta a mai agresat un bărbat din comună, rupându-i piciorul, victima având nevoie de circa 75 de zile de îngrijiri medicale. Cercetările au fost finalizate de poliţişti, iar dosarul va fi trimis procurorilor.
Contactat telefonic, Stancu Ovidiu spune că nu l-a bătut pe băiat. Recunoaşte că a ridicat palma la el, l-a tras de mână, moment în care mionorul ar fi căzut la pământ.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat PNL, MARIA STOIAN: Sprijin esențial destinat școlilor mici pentru reducerea absenteismului și îmbunătățirea rezultatelor elevilor

Unul dintre obiectivele primordiale ale conducerii PNL a Ministerul Educației îl reprezintă reducerea fenomenului abandonului școlar, amplificat în ultima...

Articole similare