10.7 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 23, 2024

Control judiciar pentru un bărbat din Alexandria, acuzat că a pus în circulație 18 bancnote de 50 de euro false

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În baza datelor și informațiilor obținute, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, în colaborare cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, 3 bărbați cu vârste de 35, 28 și 39 de ani, toți din municipiul Alexandria, județul Teleorman, au în preocupări plasarea de monedă falsă, euro, la diferite societăți comerciale din județ.

La data de 22 februarie a.c., au fost efectuate 4 percheziții domiciliare la locațiile celor 3 persoane bănuite, 3 în județul Teleorman și una în județul Ilfov, fiind ridicate în vederea cercetărilor, sisteme informatice și telefoane mobile. În fapt, s-a reținut că persoanele bănuite ar fi pus în circulație în județul Teleorman, 18 bancnote contrafăcute euro, în cupiură de 50 de euro.

Cu această ocazie, cele 3 persoane bănuite au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, fiind dispusă reținerea pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, față de un bărbat, pentru săvârșirea infracțiunii de plasare de monedă străină, ulterior, față de acesta s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei ”Vlad Țepeș”, lucrători din cadrul I.J.J. Teleorman, o grupă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Teleorman. Suportul tehnic a fost asigurat de Brigada Operațiuni Speciale București.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare