1.1 C
Judeţul Teleorman
joi, decembrie 1, 2022

Consultații medicale gratuite oferite de Crucea Roșie în comuna Vârtoapele

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Voi participa duminică, 20 noiembrie, la acțiunea derulată de Crucea Roșie Filiala Teleorman în satul Vârtoapele de Sus, comuna Vârtoapele, sub genericul „Caravana de bine”.

Cu acest prilej, la Căminul social din localitate, vis-a-vis de Primărie, o echipă multidisciplinară de medici, asistenți medicali, voluntari și angajați ai Crucii Roșii Teleorman vor oferi localnicilor consultații medicale gratuite, în intervalul orar 10.00-18.00.

Vor fi parcurse o serie de specializări medicale, precum Cardiologie-EKG, Oftalmologie, Planificare familială, Măsurarea tensiunii arteriale, a glicemiei, stabilirea indicelui masei corporale, etc.

Sunt onorată să particip la „Caravana de Bine” a Crucii Roșii Teleorman, filială a cărei voluntar sunt, cu convingerea că demersurile noastre vor avea un efect benefic în rândul populației din Vârtoapele de Sus.

Astfel de acțiuni vor fi perpetuate de Crucea Roșie în zona rurală a județului, mai ales în localitățile în care lipsește asistența medicală primară.

Consider extrem de important ca oamenii din comunitățile rurale să poată avea acces la efectuarea unor investigații medicale de calitate, ce au un rol esențial în depistarea preoce a afecțiunilor cu incidență ridicată, precum cele cardiovasculare, obezitatea si diabetul, precum și la tratamentul adecvat al acestora.

Vă așteptăm în număr cât mai mare, duminică la Vârtoapele de Sus!

Deputat PNL Teleorman,
MARIA STOIAN

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident mortal pe E70. Şoferul, un tânăr de 25 de ani din Buzescu, a decedat

La data de 30 noiembrie, a.c., ora 15.52, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de...

Articole similare