-2.4 C
Judeţul Teleorman
miercuri, februarie 8, 2023

Constantin Berechet, candidatul PER pentru primăria Roşiorii de Vede, vine în faţa cetăţenilor cu cel mai realist program electoral

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Constantin Berechet este candidatul Partidului Ecologist Român (PER) pentru primăria Roşiorii de Vede. Fost director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Teleorman şi fost sportiv de performanţă, Constantin Berechet va acorda o atenţie specială Educaţiei şi Sportului. La acest capitol,  din programul său electoral, se regăsesc dotarea şcolilor şi liceelor cu tablete performante, conectate la internet, pentru fiecare elev sau reabilitarea stadionului OBOR şi transformarea lui într-un Centru Cultural- Sportiv multifuncţional. Totodată, cadnidatul PER îşi propune modernizarea pistei de atletism a stadionului municipal, continuarea investiţiei la Sala Polivalentă CSS şi înfiinţarea unei şcoli de fotbal pentru copii şi juniori, în subordinea CL Roşiorii de Vede.

ECOLOGIA va reprezenta o altă prioritate a agendei de primar. Astfel, asigurarea calităţii apei potabile, amenajarea râului Vedea, Ecologizarea şi securizarea întregii zone aferente pârâului Bratcov, înfiinţarea de spaţii verzi şi locuri de joacă ori plantarea de arbori sunt tot atâtea proiecte pentru cearea unui mediu propice pentru roşioreni.

Dezvoltarea municipiului prin atragerea de investiţii este un alt punct important al viitorului său mandat de primar. Constantin Berechet îşi propune înfiinţarea unei societăţi agricole în subordinea CL, în care proprietarul de teren este respectat iar arenda minimă să fie de 2000 kg/ha. Şin asta nu e tot! Atragerea investitorilor prin creearea de facilităţi reale, înfiinţarea unei societăţi pentru reciclarea selectivă a deşeurilor extinderea reţelei de gaze naturale dezvoltarea societăţii URBIS sau readucerea platformei industriale în patrimoniul oraşului sunt doar câteva dintre proiectele sale pentru dezvoltarea oraşului Roşiorii de Vede.

Realizat de SC PRESS MEDIA SOFT SRL, la comanda PER Teleorman/ C.U.I. Mandatar financiar – 21200195

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Comuna Măldăeni a primit o nouă tranşă pentru decontarea unor lucrări finanţate prin programul ”Anghel Saligny”

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 4.425.038,88 de lei, în vederea decontării facturilor pentru...

Articole similare