2 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 2, 2022

Condiţii de muncă mai bune pentru poliţiştii din mediul rural. Nou sediu, în comuna Siliştea Gumeşti

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

I.P.J. Teleorman a finalizat lucrările de amenajare a noului sediu pentru postul de poliţie Siliştea-Gumeşti.Acesta este dotat cu aparatură modernă (aparate de aer condiţionat, convectoare electrice şi grup sanitar) şi corespunde tuturor cerinţelor pentru desfăşurarea, în condiţii optime, a activităţilor poliţieneşti şi a condiţiilor de muncă.
Obiectivul este format dintr-un ansamblu modular realizat din trei containere metalice care a fost ridicat în 14 zile din fonduri provenite de la Ministerul Afacerilor Interne, pe un teren aflat în proprietatea M.A.I., administrat de I.P.J. Teleorman. Lucrările de modernizare vor continua şi în perioada următoare, pentru poliţiştii din mediul rural şi pentru comunitatea pe care o deservesc, astfel, putându-se asigura un serviciu public competent, la cel mai înalt nivel.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Primarul Aurelian Neagoe, de Ziua Națională: “Tătărăștii de Jos este o bucățică din România, dar un simbol puternic, în zona Munteniei”

Într-o atmosferă încărcată de emoție, inerentă unui astfel de eveniment, sute de cetățeni și elevi din localitatea Tătărăști de...

Articole similare