20.8 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 30, 2022

Concurenţă acerbă pentru cele trei posturi de agent la Poliţia Animalelor Teleorman. 64 dosare depuse, jumătate invalidate

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Aproximativ 5.000 de candidaţi, din întreaga ţară, s-au înscris la concursul pentru ocuparea posturilor de agent de poliţie sau ofiţer specialist-medic veterinar, în cadrul nou înfiinţatului Birou pentru Protecţia Animalelor.

În judeţul Teleorman, pentru cele trei posturi de agent, s-au înscris la concurs nu mai puţin de 64 de persoane. Însă, în urma verificării corectitudinii dosarului, doar 35 de candidaţi vor merge la următoarea probă. Motivele invalidării celorlalte dosare au fost: adeverinţa medicală incompletă, lipsă aviz psihologic, cazier judicar sau consimţământ, lipsă documente de studii ori trimiterea tabelului cu rude fără ca acesta să fie semnat.

Proba scrisă va consta într-un test scris, de tip grilă, şi va avea loc la data de 23.01.2021. Rezultatul la proba test scris se poate contesta o singură dată în termen de 24 de ore de la afişare, iar contestaţiile se depun pe adresa de e-mail resurseumane@tr.politiaromana.ro.

Şi pentru postul de ofiţer-medic veterinar concurenţa este una mare. Pentru concursul ce urmează a fi organizat de către Inspectoratul General al Poliţiei Române s-au înscris 14 candidaţi din judeţul Teleorman.

Poliţia Animalelor s-a înfiinţat prin Ordonanţa de Urgenţă 175/2020, adoptată în această toamnă de Guvernul României. Actul normativ stabileşte că animalele aflate în pericol vor putea fi confiscate, iar poliţiştii vor avea dreptul să intre pe o proprietate privată fără a avea mandat de la judecător, în cazul în care constată că un animal este în pericol.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

IPJ Teleorman face angajări, prin încadrare directă, din sursă externă. 44 de posturi vor fi scoase la concurs

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman  organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 44 (patruzeci și patru) funcţii vacante de...

Articole similare