Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Concedieri masive la CJ Teleorman. 63 de angajaţi vor rămâne pe drumuri - Informatia de Teleorman
28.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

Concedieri masive la CJ Teleorman. 63 de angajaţi vor rămâne pe drumuri

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice a trimis către Prefectura Teleorman o adresă în care se specifică că, în următoarea perioadă, la nivelul judeţului vor avea loc mai multe concedieri colective. Primii 42 de salarianţi, care şi-au pierdut locul de muncă, sunt de la CICALEX, societate aflată în insolvenţă. Angajaţii din societatea patronată de omul de afaceri Ioan Nicolae au primit, în data de 27 aprilie a.c., preavizul de 20 de zile lucrătoare.

Urmează, conform notei trimisă de către Ministerul Muncii, concedieri colective la Consiliul Judeţean Teleorman. Concret, pe 13 iunie 2016, 63 de angajaţi, cei mai mulţi de la Direcţia de Pază şi Protocol Teleorman, vor primi deciziile de concediere. Cu alte cuvinte, cineva ţine morţiş să desfinţeze instituţia din subordinea CJ şi să-i dea o lecţie şefului Marian Potgoniceanu.

În total, 105 oameni din cel mai sărac judeţ al ţării, în care şomajul a atins cote alarmante, vor rămâne pe drumuri. Asta în timp ce mai toţi candidaţii din Teleorman au în platforma program crearea unor noi locuri de muncă!

M.D.

concedieri CJ

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare